Mom_O Syd34 benim 2. Gebeliğim.Kizimda da aynen boyle silik cizgi cikmisti.Bunda da ayni sekilde erken gebelik testiydii.Erken gebelik testleri cok yanilmiyo canimm ama sen yine de bi tane daha alip yap istersennnnn emin olmak icinnnn
Syd34 Mom_O ben hemen belirdi mi o çizgi bilmiyorum çünkü tek çizgi çıkınca koydum kenara gittim yattım
Syd34 Sarem http://www.hizliresimyukle.com/image/gfDsJ Böyle gördüm en son bıraktım sonra sabah baktım
Deletedmom133 Syd34 keşke bekleseydin ben 2 gün geçti yaptım hayali çizgi vardı sabaha koyulaştı hemen sağlık ocağında kan verdim hamileydim sen kan ver yinede
Sarem Syd34 canım bu testler bekledikce 2. Çizgi böle silik çıkıyor. Benimde başıma gelmişti 1 ay boyunca böle yapıp kendimi hamile sanmıştm. Önemli olan anında çıkması o çizginin
sususdden Syd34 benimde böyleydi,erken olduğu için silik oluyor şuan 32 haftalık hamileyim,kan testi yaptırmalısın🙋🏼♀️
sususdden Syd34 yok araya hafta sonu girdi ucuz test aldım ondada biraz daha belirgini çıktı sonra kan verdim bta hcg 56 çıktı
Syd34 ebru23 silik testleri biliyorum orda kırmızı çizgi bariz gözüküyo silik bile olsa ama benimkinde öyle değil