Skryszn Doktora gittim az önce Bebeğim 30haftalık ve kilosu 1420 dedi Bence az. Boyu ise 40cm Ben 12kilo aldım. Doktor moralimii bozdu. Gerçekten çok soğudum şuan hayattan Evet biliyorum her yerim yağ bağladı. Ama napiyim?
Girne12 Skryszn bazı doktorlar o şekilde konuşurlar takmayın Doğumdan sonra sız vereceksınız o kiloları. O olmayacak hayatınızda morelınızı yüksek tutun
Pelineren Skryszn ben 37 haftada doğum yaptım we 24 kilo aldım bu süreçte erken doğmuşken böyle yoksa kesin 30 kilo alırdım we bebeğim de 2880 doğdu
ikimelekannesi___ Skryszn o zaman benim daha kotu canım ben 24 +5 iki hafta önce bebek 518 gr boy 24 cm dedi bende hamilelikten neri 2 kilo tek almışım göbek denen şey yok zaten ben de mi korkmalıyım bilmiyorum ama içimizi rahat tutalım bence canım sağlıklı olsunlar da doğunca anne sütü falan halledilir
Arsmngmz Pelineren küveze girdimi canımm pekii 36 dan sonra kilosuda 2500 üstüyse girmez diyolar ama dogrumuki
edaozdxx Sana bir şey diyim mi? Evlenmeden önce 45 kiloydum. Evlendim hamileliğimi 50 kg ile gördüm. 35. hafta sonunda 70 kg ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 6 kg verdim. ( 1 ay oldu doğum yapalı. ) şu an 64 kg’yim. Ben ki 50’den fazlasını görmemiş bi insan amaaaan be değermiş kilolara diyorum. Öyle bir sevgi seli... Yeterki sağlıklı bir şekilde kucağına al bebeğini. Kokusu her şeye bedel.
Skryszn edaozdxx doğru söylüyorsun ama ne bileyim Verememekten korkuyorum Çünkü 55kiloya çok zor düşmüştüm Sonra evlendim durum bu Bebeğin sağlığı çok önemli ama insanlar zayıf zayıf hamile kalıyo
Ozderr Skryszn ultrason cihazından cihazına fark ediyor ölçümü sıkıntı etme doktor geriden geliyor demediği sürece bebeğinin kilosu iyidir
Aysgl1997 Skryszn canım bu doktor yanlış olçmüş olabilir bir gün ara ile ayrı hastaneye gittim biri 1400 diğeri 1200 ölçtü
Girne12 Skryszn morelini bozmaya değermi banada bir doktor çalışmadığım için neler dedi yok erkeğin eline bakma yok sigortasız kadın olmaz ben cok üzüldüm sonra atlattım ama bende cok zor atlattım senı anlıyorum
Pelineren Skryszn ewet 18 kilosu iki ayda gitti direk , emdirdiğin sürece çabuk gidiyor geri kalan 6 kiloyuda yawaş yawaş werdim çok su içsem o da hemen giderdi sanırım. Ben hamilelikte alınan kiloların çoğu ödem gibi bişi olduğunu düşünüyorm yoksa iki ayda 18 kilo wermek akıl ermez yani
Meldaa55 Skryszn 31 haftaligim bende 12 kilo aldim hic takma bebegin saglikliysa veririz kilolari dogumdan sonra
edaozdxx Skryszn yo yo emzirdikçe gidiyor kilolar zaten :) hiç bunaltma kendini. Ben hiç kilo alamayan yapıda biriydim. Gören doğum yaptığıma zor inanıyor. Buna rağmen umursamıyorum 😍 Çok güzel bir anne olacaksın bunu düşünerek rahatlat kendini.
Minnos_anne Skryszn bence bu kadar sorun yapma ben 50 kiloyla hamile kaldim hamilelik surecinde 42ye kadar düştüm simdi cok sukur 51 kiloyum bnde kilo almiyorum diye uzuluyodum ama her serde vardir bi hayir haline sukret
glbngms Benimde 30 haftalıkken 1360 gr.dı😒 şimdi 34 ve 1900 gr. benimde morelim bolzuluyo herkes çok zayıf diyip duruyo bende burdaki beneklerini kilosunu okuyunca gerçekten çok zayıf diyorum 🙄 bende şuana kadar 12 kilo aldım🤭
CerenElaDila glbngms ben suan 35+4 gun bebek 2.600 senin suan 2 yi gecmis olmaan lazimdi 2.100 yada 2200 flan besin değeri daha yuksek olan şeyler yemen lazim canim
Burcu3572 Skryszn Canım kilona sıkıntı yapma kendine sen protein ağırlıklı beslen ve yürü sürekli hem senin için hem doğum için kolaylık olur bende 13 kilo aldım 32 haftalığım çok yürüdüğüm için hiç görünmüyor
Merve612506 Skryszn Canım banada doktor sürekli bebek küçük olacak minyon olacak diyor yani sağlıklı olsun vallahi biz hamile anneler bi değişiğiz yani sağlıklı bebek isteyin Allah korusun başka problemle uğraşsan daha mı iyi o kilolarınıda verirsin salma kendini