Zhrcls ebru23 kesin oyle o zaman canim banada oyle geliyo 😅😅demekki insallah vardir ya gidicektim gidemedim hastaneye de yarin insallah bakalim ne diycek🤷♀️
Zhrcls Duyguanneoluyor valla ben kendim icin ayni seyi soyleyemiycem ben biraz agresifim babamiz da zaten inatci yani bu durumlar gayet normal
Mimi Zhrcls bende katılıyorum kızlarım 39. Haftada doğmuşlardı son 2 gün kaldı sabaha yakın bi yokladı 10-15 dk aralıkla hafif sancı kasılma başladı heyecanlandım bi saat kadar sürdü duş aldım giyindim bişey kalmadı geri uyudum hiç gelecek gibide değil
Zhrcls Mimi benimde ara ara sancim oluyor ama geciyor bekliyorum acaba surecekmi diye maalesef bekleyelim bakalim ne zaman gelecekler
Zhrcls Modies canim sumugumsu bi yapi bebegin bulundugu yerin tipac gorevini yapiyo sudan once nisan galiyomus kimisinde kanli yada pembe renk oluyomus
Ummuskaan Zhrcls son 4 gün kalmış olacaktı ama bizim erkenci kuş doğdu 8 günlük oldu bile 🌸 darısı sizlere inşAllah
Damlacya Kızlar benim de son 9 dün sabah nişan geldi hafif kanlı pembe renkte ama başka da belirti yok 1 haftayı da bulabilirmiş nişandan sonra Doğum öyle diyorlar öyle mi ki ben 1-2 gün diye biliyordum 😣
Zhrcls Damlacya canim ben yine burda okumustum bir ay bile oldu diyen var o bebegine bagli ama heran hazirlikli ol insallah bir an once kavusuruz yavrularimiza