Maya311214 Zeynep7492 35+6da 3055gr dı şuan 36+3 deyiz 40 haftaya kadar 1 kilo daha alır gözüyle bakıyor doktor
Zeynep7492 Maya311214 bizimde 35+4 de 2900 dü korkuyrm 4 ü geçer dıye çarşamba kontrol var bakalım ne dıyecek hayrlısı
Zhrcls Majun olup bitse artik diyorum dogumu hic dusunmuyorum cunku dusununce hem korkuyorum hem heyecanlaniyorum ama hic bir belirtide yok
Zeynep7492 Maya311214 ben bu ara çok tatlı yedım kontrolde fazla çıkarsa tatlı çıkolata vs kesıyorum dıyete sokacam bebişi😬😅
Duyguanneoluyor Zhrcls ay hiç sorma bnde aynı babası gibi gözleri olsun diye dua ediyorum Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤
Zhrcls Duyguanneoluyor kaynanam mavis esimin de gozleri ela keske onlardan birine benzese insallah oyle olur bende oyle istiyorum
Mimi Zhrcls bende katılıyorum kızlarım 39. Haftada doğmuşlardı son 2 gün kaldı sabaha yakın bi yokladı 10-15 dk aralıkla hafif sancı kasılma başladı heyecanlandım bi saat kadar sürdü duş aldım giyindim bişey kalmadı geri uyudum hiç gelecek gibide değil