Adencanan nazlihasan amin inşallah ne ara 37 haftalık oluyoruz inan bilmiyorum zaman çok hızlı geçti 😊
deletenmom1841 nazlihasan bugün benimde 36+2 canım. Kontrolüm 2 gün önceydi yani tam 36 da Boyu 51 cm ve 3 kilo haftasıyla uyumlu Hala ters ve dönmeye niyeti yok dönmezse 39.haftada alacak doktorumuz 🥰
nesildidemtopuz Burjucan yok cnm nettende baksana zaten o hafta olması gereken kılo agırlıgı o ama boy falan dedıyse bılemıyorum hem her bebegın yapısı farklıdır belkı mınyon bır bebektır takılma bence
nazlihasan Burjucan iyi dedi canım zayıf falan demedi bide zaten bende babası da minyonuz en fazla 3 kg doğar diye düşünüyorum
nesildidemtopuz Burjucan bilemiyorumkı canım her dr farklı yorumluyor benım bebegımde oyleydı normal dedı
Gokceboran nazlihasan sağlıklı olsunlar tüm bebekler ama yanılmaya payı oluyor referans aralığı kafa ve karın ölçüsüne göre tahmin ediliyor.Biraz kafası büyük ondan öyle gözükmüş olabilir☺️
Cemrenin-yavrulari nazlihasan bizde tam 36+2 yiz haftalarımız aynı 😍 cinsiyetiniz ne acaba? Biz en son 34+5 te gitmiştik doktora 49 cm 2600 gr dı pazartesi günü tekrar randevumuz var bakalım çok merak ediyorum.
Cemrenin-yavrulari Ftmskry canım merak etme doktorlar son zamanlarda zaten tam ölçüm alamıyorlar ilk çocuğumda 3200 3400 doğar demişti ama oğlum 3700 doğmuştu 🙊
tazeanne61 Beyzagzn bebeklerimizin kilosu nerdeyse aynı doktorun diyetisyene yönlendirdi mi ? Kaç kilo aldın şimdiye kadar 38. Haftada normal Doğum mu olacak
Cansu57 Beyzagzn canım bende 36+0ım bebeğim 3500ün üzerindeymiş 53 cm dedi doktor ve haftası 40 hafta ile uyumlu. Sana doğum için birşey dediler mi
Beyzagzn nazlihasan aslinda genetik sanirim esim 4750 dogmus minik kizimizda kilolu gidiyo simdi :D yanilma payida vardir ama illa ki