enfla uygaranne ınsaallah ya hepımz saglıkla kucagımıza alalım bnde oyle azalnca hareketlerı cok endıselenıorum ama doktor bugun oyle deyınce dedm keyfı o zaman sonucta bızde hergun aynı enerjıde olamıyoruz ondan heralde baya baya hareketlerı karakterıstk olmaya baslamıs 😄
uygaranne Ebcog aaa bnde aynı şekilde eşime soruyorum karnım mı indi sanki şişkinliğim yok filan dıyorum 😊
Heisenberg uygaranne çok ilginç. Genelde anneler 80-90 kilo olunca bebek hareketlerini az hissediyor. O zaman bebişin sakin annesi🌺
yummyaras uygaranne şanslısın, korkma bence her bebek sert tekme atacak diye bir sey yok. 20 li haftalarda benim çok hareketli ve sertti aynı sekılde yavasladı. Uyku rutinine giriyormuş bebek öğrendigim kadarıyla güzel bir sey bu
uygaranne yummyaras benim hiç bir zaman olmadı canım 20 li haftalarda dahi.acaba dedim de? Edindiğim bilgiler uyku düzeni, karekteri filanmış aman iyi olsunlarda minikler
yummyaras uygaranne aynen canım uyku rutinine giriyormuş baya ben de korkmuştum ama düzene girdiyse daha iyi meraklanma saglıkla al kucagına