doganursezmag Ayse1 teşekkür ederim 😊 ben uzun süre suni sancı çekip o sırada da aç sonra da aç olduğum için halim kalmadı artık ondan zorlandım diye düşünüyorum kişiden kişiye değişiyor bence
doganursezmag Fatmadk teşekkür ederim 😊 depend i kesinlikle kaç kilo olursan ol en büyüğü almalısın göbeğin sıkıyor çünkü ben 72 kg ile girdim doğuma. Normal doğum olursa sıkıntı olmaz da sezaryen de dikişleri sıktığı için acıyor
sevgiasil doganursezmag bende hemsireyim 32.haftamdayim bir an anlattiklarinizi acaba ben mi yazdim diye dusundum cunku benimde cok sakin geciyor cok sükür 😂bende normal dogumu cok istiyorum umarim hikayemin sonu da sizinki gibi olmaz😂bebeginiz ömürlü olsun darisi başıma🥰
doganursezmag sevgiasil çok teşekkür ederim umarım sonumuz aynı olmaz sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
SukranPrm112 doganursezmag bende normal doğum istiyorum.. hep dua ediyorum inşallah istediğim gibi olur bende sağlıkciyim 15 haftaligim 112 ambulans da çalışıyorum . 24 saat çalışıyorum . İnşallah normal doğum yaparım . Allah bebeğinize sağlık versin maşallah tobidik 😊
doganursezmag SukranPrm112 inşallah gönlünüzce olur herşey o kadar yoğun tempolu çalışmaya insan normal doğurur sanıyor ama olmayınca da olmuyor🙄
slmynsbkm doganursezmag hayirli olsun insallah bebeginiz. sormak istedigim konu depend keske en buyuk boy alsaymisim demissiniz acaba doguma girerken kilonuz kacti boyunuz kac. ben orta boy aldim da ondan soruyorum nasil olacak bana da dar mi olur diye
doganursezmag slmynsbkm teşekkür ederim 😊 doğuma girerken kilom 72 idi boyum 160 ama bunun boy ile alakası yok göbek ile alakalı göbeği sıktı mı çoook rahatsız ediyor büyük almanızı tavsiye ederim
Nurcin54 doganursezmag Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sizede çok geçmiş olsun. 30 haftalık gebeyim, Att yim bende 😊 çok şükür hiçbir bulantı , sıkıntı yaşamadım,önerilerinizi dikkate aldım, normal Doğumu çok istiyorum inşallah nasip olur.
Rukiyekaraalp doganursezmag gözünüz aydın öncelikle, sağ sağlim kovuşmuşsunuz bebeğinize 🥰🥰 bende hemşireyim ve hamileliğim çok iyi geçmiyor da 24 hafta 0 günde mi çıkılıyor nöbetten 25. Hafta ya girince (24 ü doldurunca) mı?
doganursezmag Rukiyekaraalp teşekkür ederim 😊 24. haftayı doldurmanız gerekiyor kanunda öyle yazıyor😔 malesef
Esra7261 Rukiyekaraalp bende hemşireyim. Ama en son yasaya göre hamile kalır kalmaz nöbet tutmuyorsunuz diye biliyorum.
Tgbatem doganursezmag merhaba allah sağlık versin inşallah doğuma girmeden ultrason da kilosu ne kadar görünüyordu boyu da? Farklı mı çıktı onu merak ediyorum. Birde kaç kilo aldın ne kadarını verdin acaba?
doganursezmag Tgbatem çok teşekkür ederim ☺️ doğuma girmeden kilosu 3600 dü en son ben 51 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim bugün 67 kg dayım. Emzirdikçe veriliyor👍🏻 boyu da ultrasonda 52-53 dü doğumda 50 ölçmüşler ama ben inanmadım bugün kontrolümüz vardı 53.5 cm çıktı o kadar uzayacak değil ya doğum boyu yanlış ölçülmüş
Bebeksicimm1 Bizde 39 olduk ne gelen var ne giden bek agrisi kabızlık biraz sancı var ama tık yok ben kararsızım aslında hemen gelsin kucağıma alayım diyorum çevrem ve Happy Momdaki bütün annelerin çoğu normal istiyor bende normal Doğum sonrası rahim sarkması açıklık idrar kacirma evliliği etkiler diye korkuyorum bilmiyorum kafam çok karışık Çarşamba kontrol var açıklık varsa beklemeyi düşünüyorum yoksa sezeryan isticem bunun dışında bende bel agrish fıtık ve nefes darlığı var
doganursezmag Bebeksicimm1 bu kadar sıkıntı ile normal diye diretmeyin bence. Eğer ki kendinize inanıyorsanız ve bebek de kanala yetleşip açıklık ve sancı var ise normali deneyin derim sezaryen sonrası gerçekten çok zor bugün 6. günüm yataktan desteksiz yeni kalkmaya başladım ve ağrılar devam ediyor
Tgbatem doganursezmag ayy maaşallah bizimki de minyon biraz da doğunca hepten mi zayıf çıkar diye kafama taktım da 😊 sağlıklı olsunlar inşallah hepsi
Bebeksicimm1 doganursezmag bende öyle yapmayı düşünüyorum eşimde soruyor bu aralar bi iştah geldi dogsada sevsem diye bende hemen hazırım sezeryana alsalar diye ama hersey kader kısmet ☺️
Modies doganursezmag bilgiler için çok teşekkür ederiz 🥰 güle güle büyüsün nazar değmesin kuzucuğunuz. Darısı başımıza ve çok geçmiş olsun size