Ummahanaydn Tiredmother canım benim doğum yaptığım hastane depent değilde bebeklerimize kullandığımız bezlerin büyüğünden verdiler hasta bezi diye geçiyor sanırım ama ben depent koymuştum çok büyük kurtarıcı gerçekten ilk iki gün kanama çok oluyor çünkü
Sevdalinka_30 Ben de 36+3 günlük hamileyim. Geçen hafta hazırladım valizimi... ben de Bebek için; 2 takım hast. Çıkışı - bez- ıslak mendil- pişik kremi- biberon- orta kalınlıkta battaniye - Müslin örtü -puset- alt açma Bezi aldım çorap koyalım mı sizce hani takımlar hep patikli ya ondan soruyorum bir de takımların içindekilerden hariç iç dış zıbın koymadım sizce ? kendim içinde; 2 Adet gecelik-pijama takımı-2 emzirme sütyeni- 1 emzirme atleti - çorap- lohusa terliği- hastane terliği- alt iç çamaşırı- göğüs kremi- göğüs pedi- süt sağma pompası o kadar yanlız sabahlık bulamadım ya bir o kaldı sizce benim listem nasıl ?
AtikeHasan Sevdalinka_30 benim doğum Mayıs'ta ama gebe okulunda ki ebe çorap ve alt için fazladan kıyafet alın özellikle ilk giyeceği takımın içine koyarsanız iyi olur doğduklarında üşüyorlar dedi ayrıca ince penye bi yelek de alırsanız iyi olur dedi.
Tiredmother Semrasem yok canm lohusa külodu göbeği yüksek dikişsiz külot, depend bebek bezi gibi anneye takılan ped
DamLaaaa35 Tiredmother bence kendin için hastaneden çıkarken giymek için kıyafet al her duruma karşı gece biranda pijamalarla gitmiş olabilirsin veya kirlenir herşey olabilir.
DamLaaaa35 Tiredmother bide bazı hastanelerde bebek için havlu isteyebiliyolar ne olur ne olmaz diye almalısın. Kendine el havlusu diş fırçası diş macunu istiyorsanda makyaj malzemesi ekleyebilirsin