melegiminannesi dvran22 18 haftalığım canım 😊 sorma ne hallere düsüyoruz ama bize değil babasına aşık gün boyu konusuyorum tık yok baba gelince başlıyor kıpırdanma 😊😊😊
dvran22 melegiminannesi benim kızım kafasına göre takılıyor😄 özellikle bi misafirliğe gittiğimde çok fazla hareketli oluyor
melegiminannesi dvran22 ay bugün kınaya gittim yavrum sese öyle bi tepki verdiki pıtır pıtır icerde güldüm baya 😊😊😊
Deryassssssss Selinarslann Canim bende yarin 16 haftalik olcam allah izin ederse nasil bi hissetme ilk bastaki ve karninda sisme varmi cnm
gdaslik Bellabells benim de 12. Haftada plasenta ön duvardaydı ben de 19. Haftadan sonra hissettim ama 21. Haftada detaylıda yukardaydı plasenta
Bellabells gdaslik Rahim büyüdükçe plasentan yukarı çıkmış demek ki canım.ben de bebeğimi erken hissederim diye düşünüyordum ama bu gidişle benim de 19 u bulur ☺️
gdaslik Bellabells bana da annem hala mı hisetmiyosun diye sorup şaşırıyordu 😂 ama şimdi maşallah içerde çılgınca dans ediyor gece gündüz
Bellabells gdaslik maşallah size o zaman canım.ben de dört gözle bekliyorum hareketlerini.darısı başımıza
dvran22 melegiminannesi çok iyiymiş canım Sende sürekli oynak şarkılar dinlet😉😉 bende hareketli oynak şarkılar açınca tepki veriyor😂
melegiminannesi dvran22 sakin müzikte de.öylr eşimin orgu var o org calısmaya baslasın pıt pıt atıyor yine 😊😊
Zmrtbdk İkinci gebelikte daha erken hissedildiğini biliyorum ama ilkse 18-19.haftalarda hissediliyor genelde en erken.Çok küçük bir tırtıl kasıklarda kımıldaşıyor gibi başlıyor onlar da.Günden güne kuvvetleniyor.Ben ilk19. hafta hissedenlerdenim.Bir arkadaşım 21. hafta hissetmeye başladı.O biraz da topluca bir kadın bı durumlar da etkiliyor diye düşünüyorum.