Burcuxyz Kkkozreee 15+5 oldum ama bebeğim bir hafta ileride gelişimi falan yani 16+5 sayılıyor ben hissedemedim daha zaman var galiba nasıl birşey bilmiyorum da sanırım 20. Haftaları bulur ilk gebeliklerde daha uzun zmn sonra hissediliyormuş diye duymuştum
dvran22 Kkkozreee 16.haftada hissetmiştim pıt pıt vuruyordu sağ tarafıma şimdi daha net hissediyorum ..özellikle çok mutlu olduğumda onun hareketlerini daha net hissediyorum🤗
Selinarslann Ben 16 haftada hissettim canım su an 18 im elimi karnıma koyunca hopluyor vuruyor hissediyorum cok güzel bir duygu 🤲🏻❤️
Deryassssssss Selinarslann Canim bende yarin 16 haftalik olcam allah izin ederse nasil bi hissetme ilk bastaki ve karninda sisme varmi cnm
Bellabells Bu arada kızlar yeni bir şey öğrendim.doktorum geçen hafta plasenta anterior dedi. Bu plasentanın rahmin ön duvarında olduğu anlamına geliyor.nette okuduğuma göre plasenta anterior olanlar bebek hareketlerini daha geç hissediyormuş.
gdaslik Bellabells benim de 12. Haftada plasenta ön duvardaydı ben de 19. Haftadan sonra hissettim ama 21. Haftada detaylıda yukardaydı plasenta
espalp 16+2’yim henüz bir şey hissetmedim 🤦🏼♀️ Belki de ben anlamıyorumdur 🤦🏼♀️ Ama heyecanla bekliyorum😍
melegiminannesi Ben 14 15 de karıncalanma ve kelebek ucusu gibi hissetmistim simdi 18 oldum pıt pıtlarını hissediyorum artık birde toplanıyor icerde onu hissediyorum doktorumda olabileceğini söyledi ❤🤣
dvran22 melegiminannesi yaa benim yaramazda sürekli sağ tarafımda toplanıyor😂bi türlü sol tarafa geçmiyor onu yerim ben yaa rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin inşaallah
melegiminannesi dvran22 benimkininde ayaklar solda.hep ayaklarını katlıyor ulturasonda bile şahit olduk cok değişik yatıyor birde ayaklar 90 derecelik acıyla havada 😊😊😊😊
dvran22 melegiminannesi ben o minik ayakları yerim yaa ..benim bebiş hastaneye gideceğimiz gün hemen uyuyor hastaneden eve dönünce de hareketlenmeye başlıyor bu kız daha doğmadan böyle şeyler yapıyor büyüyünce nasıl bi oyuncu olacak bilemiyorum😂😂😂
melegiminannesi dvran22 ahahahha benimkinin oyunu daha büyük gün icinde hareket etmiyıt eşim kapıdan girio seslendiği an başlıyor oynamaya icerde 🤣🤣🤣🤣 baba aşığı bir oğlum oluyor sanırım ❤👶😀
dvran22 melegiminannesi yaa sen gel o ağrıları çek ve taşı, beyefendi de babasının sesini duyunca oynamaya başlasın😄😄bak sen şu minik yaramazlara😉kaç haftalık oldunuz
melegiminannesi dvran22 18 haftalığım canım 😊 sorma ne hallere düsüyoruz ama bize değil babasına aşık gün boyu konusuyorum tık yok baba gelince başlıyor kıpırdanma 😊😊😊