• Gebelik
  • Lütfen bakın -bebeğin kilosu annenin aldığı kiloyla bağlantılı mı?

Ariyaarya yooo alakasi yok zaten sen kiloyubalmayacaksin bebek alacak ve kilo alan annelerin bebekleride kilolu olur mantigi tamamen sacmalik...Saglikli urunler tukettiginde zaten anne kilo almaz egzersizlerini de yaparsa vs anne saglikli urunler tuketince de dogal olarak bebekte kilo aliyor...23+4deyim hic kilo almadim bebegim de gayet saglikli normal kilosu...Ne kilolu ne haftasina gore zayif...
Hiç alakası yok canım mesela bnm tanıdıgım as kılo aldı bebegı saglıklıydı bnm bebegınden bıle daha kılolu ıdı yani o anne ıle alakalı yapı meselesi cnm☺️
Ariyaarya Bebege kilo aldiran besinler var anneye aldıran besinler var. Mesela hamur isi ekmek abur cubur cok yersen sen kilo alrsn bebegin almaz. Muz kaşar balık ceviz fındık vs. Bebeğine yarar
Ariyaarya alakası yok.hamileliğim boyunca 12 kilo verdim ve hiç kilo almadım.bebeğim de haftasına uyumlu kiloda doğdu.
Ariyaarya alakası yok canım ben gittikçe kilo veriyorum sebze ağırlıklı besleniyorum ve bebeğimin de gelişimi gayet iyi
Ariyaarya 21 kılo aldım bebeğimin kilosu bi kaç gün geriden gelıyor. Ilk oğlumda 30a yakın aldım anca 3490 gr doğurabildim. Kilo almakla hiç bi alakası yok🙄
Ariyaarya ben 32 haftalik hamileyim 5.5 kilo aldim ama bebegim 1.5 hafta onde gidiyor bence alakasi yok :) kiloyla dogru beslenmeyle alakali birsey
Ariyaarya @mucizemm11 normal beslendim inan özellikle kilo alsın diye bisey yapmadım üstelik kendime kilo yapan seyler cok tükettim yani cok saglıklı beslendigim söylenemez ama şükür ben cok almadım bebise yaradı kilo cok iyi bisey degil suan normal dogumum riskli görüyor doktorum ama deneyecegim yine de ☺️
    snms allah saglikla kucagina almayi nasip etsin 28 haftalikken kac kiloydu bebegin
    • snms bunu yanıtladı.
      Ariyaarya valla hiç yok öyle bişey. Çok gördük 30-40 kilo alıp 2.5 kilo bebek doğuranları🤷🏼‍♀️
      Heisenberg, başlığı Lütfen bakın -bebeğin kilosu annenin aldığı kiloyla bağlantılı mı? olarak değiştirdi.
      Ariyaarya amin canım sagol bir kiloydu sanırsam tam hatırlamıyorum suan