Heather Esradiyorkii ben yapamıyorum yesemde çıkarıyorum☹ Zaten yumurta yiyemiyorum onun yerine peyniri bol yemeye çalışıyorum ama midem izin vermiyor😥
Sonay Esradiyorkii başka şeylerden de protein alabilir süt yoğurt peynir badem ceviz kırmızı et beyaz et bunları yiyebilirsin eğer tiksindiysen kendini zorlama hiç yiyenezsin 😏
Pcdshn Esradiyorkii geçiyo inan ama sanki hayatım boyunca canım bi daha kahvaltı yapmak istemicek sanmıştım, bi de dürüm falan çok severdim, canım çeksin diye hayal kuruyordum, hop lavaboya 😂😂😂😂😂
Merve06 Bende yumurtayı yiyemiyorum zorla yarısını sokuyorum ağzıma kahvaltıyı zor yapıyorum ama bebeğim aklıma geldikçe herşey onun için diyip tıkıyorum ağzıma herşeyi 😍😇🙏🏼🤰🏻🤰🏻
Ceren35 Esradiyorkii ben 10+3 üm zaten sevmem yumurta hele suan tiksiniyorum butun ev yumurta kokuyor bana haftalardir delirmek uzereyim o yuzden hic agzima surmedim, doktorumda ilk 3 ay zorlama kendini hic bir sey icin dedi bulantim cok cunku bakalim bir umut gecmesini bekliyorum gecerse yerim
Lcy Esradiyorkii yumurtayi görünce migdem.kalkiyo 😁 hic yiyemiyorum yumurtayi ama kahvalti muhakkak yaparim