Suranurunannesi18 Kizlar ben krem kullanmadım ayva çekirdeğini çay bardağına ısladım jel gibi oldu onu emzirirken falan sürdüm bana doktor tavsiyesiydi çok iyi oldu 1 hafta falan kullandım bidaha hiç olmadı tavsiye ederim al ayva çekirdeğini ısla göğsüne sur ayvayifa doğra pişir suyunu iç sütun olsun
Betusm Suranurunannesi18 ayva varmıdır daha ben pek sevmedigim icin gözümde aramıyor die hic bakmadim
nesildidemtopuz Betusm ilk olglumda kullandım muhtesem bır krem ıkıncı gebelıgım son haftam yıne kullanmaya basladım mutlaka tavsıye ederım
Zuleyhakaan nesildidemtopuz konuyla alakasız ama merak ettım. Benımde ıkıncı gebeliğim. İlkine göre catlama durumunuz oldu mu? Ben suan 38. Haftamdayım. İlkinde catlamadım ama bunda alırı sivrileşti sanki çatlıcak gibiyim
Tip1DiyabetleTupBebek Henüz 30. Haftadayım fakat göğüs ucumda kuruma, kabuklanma olmuştu. Bikaç gün e bitamini sürdüm olmadı, Hindistan ceviziyapı sürdüm olmadı. 1 kez lansonih krem sürdüm kabuk kendiliğinden düştü. Süpermiş 👍
Zuleyhakaan Betusm 37li haftalarda başladım bunda da aynı şekildr. Kahverengı yerıne sürdüm sadece ama oyle masaj felan yapmadan. Aklıma geldıkce özellikle her banyodan sonra kullandım
nesildidemtopuz Zuleyhakaan benim ılkınde catlagım cok oldu canım ama bunda daha az yok denecek kadar hatta☺️
Tgbatem Elwing6 bebeğin emmesinde engel yokmuş silip emzirip bida sürmek gerekiyor tatsız kokusuz çünkü 35. Haftadan itibaren başlayın diyorlar
HalisEbruoban Betusm canım valla uc ay oncesınde kullanmama ragmen bı ıse yaramadı kuyruk yagıymıs sadece o nun ıcerıgı sadece yumusatıyomus bende bı ıse yaramadı sutum olmasına ragmen acıdan emzıremedım mama vermıslerdı bır seferlık
Fersuncan Zeynep7492 gece yatmadan önce sürüyorum kağıt mendille üzerini kapatıp sütyenimi giyiyorum.
Fersuncan Elwing6 sürdükten sonra meme ucuna emzire bilirsin zaten kutusunda yazıyor.silmene gerek yok