Misraaa Betusm ben bir iki kez kullandım bir de hastane çantama koydum doğumdan hemen sonra sürüp streç koydum hep ıslak tuttuğu için göğüs ağrım çok az oldu tavsiye ederim ama bi süre böyle yapmanız gerek
Zuleyhakaan Betusm ben ilk oğlumda doğumdan önce kullanmıştım doğuman sonrada devam etmiştim. Yapısal mı bılmıyorum ama hiç yara olmamıştı.
Nesrin6807 Betusm bende iki gündür başladım sürmeye 36+1 haftaligim sağlık ocagindaki ebe başlamamı söylemişti doğumdan sonra da kullancam insaAllah gerek kalmaz 😊
Esba2019 Betusm 33+1 haftalığım bende canım geçen hafta göğsüm yara oldu aldım Çookk etki etti hemen düzeldi çok memnun kaldım
Semra1806 Dogumdan once kullanmaya baslamistim ozellikle dustan sonra.dogum yaptim simdi daha da ihtiyacim oluyor surekli sürmeye ozen gosteriyorum.faydasini goruyorum
Semra1806 AcemiAnneee dogumdan once gunde bir falan aklima geldikce kullandim.dogumdan sonra sabah aksam bebegimin cekim gucune emme suresine gore kullaniyorum😉
Zeynep7492 Kızlar sürüp sütyeni takımca oldugu gıbı oraya gecıyor etkısı olmuyor gıbı nasıl engel olabılırım
Fersuncan Zeynep7492 gece yatmadan önce sürüyorum kağıt mendille üzerini kapatıp sütyenimi giyiyorum.
Elwing6 Kizlar bunu gogus ucunuza suruyorsunuz sonra bebis emmiyor mu ayy kafamda deli sorular :)))) nasil temizlicez onu surup surup..birde dogum baslamadan surmek mi lazim ...
Tgbatem Elwing6 bebeğin emmesinde engel yokmuş silip emzirip bida sürmek gerekiyor tatsız kokusuz çünkü 35. Haftadan itibaren başlayın diyorlar
Fersuncan Elwing6 sürdükten sonra meme ucuna emzire bilirsin zaten kutusunda yazıyor.silmene gerek yok
HalisEbruoban Betusm canım ben 6 ayımdan sonra dogum oncesı basladım ama hıcbır ıse yaramadı o sadece yagmıs cok bı ıse yaramazmıs doktorum oyle soyledı ıkıncı gun acıdan emzıremedım kızımı sadece nemlendırıyo
Betusm HalisEbruoban banada bugun birisi tavsiye etti kullanms falan dedim birde sizlere sorayim faydasini gören falan varsa die
Misraaa Betusm kullanabilirsin ama bence öncesinde kullanmanın pek bi faydası olmaz dediğim gibi yaparsanız çok kolay atlatırsınız o durumu
Zuleyhakaan Betusm 37li haftalarda başladım bunda da aynı şekildr. Kahverengı yerıne sürdüm sadece ama oyle masaj felan yapmadan. Aklıma geldıkce özellikle her banyodan sonra kullandım
HalisEbruoban Betusm canım valla uc ay oncesınde kullanmama ragmen bı ıse yaramadı kuyruk yagıymıs sadece o nun ıcerıgı sadece yumusatıyomus bende bı ıse yaramadı sutum olmasına ragmen acıdan emzıremedım mama vermıslerdı bır seferlık