E23ww Kizlar 28 haftalik hamileyim surekli cikolata yemek istiyorum yaa😶 napcam boyle durdurmaiyom.kendimi varmi boyle olan😑🤣
Kuzeynermin E23ww ayyy benn 🙊🙊🙊🙊 1kavanoz çikolatayı bitirdim 🙈🙈🙈 şimdi kendimi tutuyorum yoksa kilo alıcam daha fazla😂🙊
Gulsahural E23ww bana kalsa ben hep çikolata ile beslenicem 🙈 ama ben hamilelikten önce de böyleydim cikolatayla karın doyururdum falan benimde erkek bu arada 😀😀😀
Ayisigi1 Menis21 aa genelde ekşi yiyenlerin oğlu oluyo diye duydum tuhaf bende tatlı yiyince midem bulanıyo sürekli ekşi canım istiyo ama kızım olsun diyede hep tatlı yiyom ilk hamileliğimde cünkü cikolata delisiydim kızım doğdu bu afacan bakalım nolcak 😂
Deletedmom2122 Yalnız değilmişim 😁 bende çok çikolata yiyorum valla sabah kalktığım gibi aklıma geliyor 6 aylık hamileyim cinsiyet erkek 👼♥️😁
Kuzeynermin Gulsahural bende korkuyordum açıkçası hamilelikte tiksinirmiyim diye tövbeeeee😂😂 daha çok bağlandım sanki🙊 evde çikolata yoksa nerdeyse kakao döküp avucuma onu yicem🙊😂
Gulsahural Kuzeynermin şuan kahkaha atabilirsin belki ben gecenin bi yarısı çikolata bulamayıp kakao içine şeker atıp yediğimi biliyorum 😀😀😀😀
Kuzeynermin E23ww yaaa ne güzel pek kilo almamışsın 👍🏻 ben alıyorum ve kafaya da takıyorum aldıgım kiloyu ama uzak da duramıyorum kiiii çikolatan😭🙊 bak çok bahsettik canım istedi😋😝
Merveegazann E23ww 9 ay boyunca deli gibi yedim markettekiler artık dalga geçiyodu abla depoda çikolata kalmadı diye maşallah bal gibi de doğurdum çocuğumu iyiki yemişim çok tatlı oldu yavrum 🙈😂😂
hunilimom E23ww Bende aynı gece kalkıp kaşık kaşık yiyorum sonra susuyorum şu içiyorum haliyle bütün gece tuvaletteyim😂😂
Menis21 Ayisigi1 Yani Ye tatlıyı çıkar Hakkı yı Ye ekşiyi çıkar Ayse yi derler eskiler ama bende çok çikolata yedim oğlum oldu...