Xmelekx Minnoslar Özlem dülgere gidiyorum bende hem güleryüzlü hemde istediğin zaman ulaşabiliyorsun ben gayet memnunum tavsiye ederim:)
Xmelekx Minnoslar direk kendi numarasını verdi benim çok fazla sorunum olmadığı için whatsaptan ulaşıyorum hemen yardımcı oluyor
Minnoslar Xmelekx ben medical parka kadın doğuma aslı nehir aytana gittim 1 kere gayat gülür yüzlü ve ilgiliydi ama nedense ısınamadım. Özler dülger rahatlatıyor mu insanı?
Xmelekx Minnoslar açıkçası ben aslı hanıma ve mehtap hanımada gittim en memnun kaldığım doktor özlem hanım oldu :) tanışıp bakmak lazım aslında benim isteklerime göre gayet yeterli bir hoca özlem hoca :) mehtap hoca direk sezeryana yönlendiriyor :/ o yüzden tercih etmedim aslı hocaya da pek ısınamadım açıkçası yine sizin tercihiniz ben bi tanışıp karar verin derim :)
Minnoslar Xmelekx aynen aslı hanıma bende ısınamadım. Güler yüzlü ve ilgiydi ama yinede ısınamadım. Mehtap hanıma karşıda bir ön yargım var. Birde özlem hanımı deneyeceğim.
esrams Xmelekx dogum yaptınız mı :) yaptıysanız memnun kaldınız mı medikal parka başlamak istiyorumda özellikle normal dogum istiyorum teşekkürler
Serayyyy Minnoslar cok hastası olması onemlı degıl ben 22haftalıkken dogum yaptığımda nobetcı doktor olarak tanıstım onunla baska doktor olsa bakmadan cıkar gder evıne o benı cocugun dogumundan kaybedene kadar psikolojik destekle ayakta tuttu ıyı olcaksın duzelcek hersey daha guzel olcak die suanda 30haftalık hamıleyım onunla devam edıyorum ve aniden canım skılınca gormek ıstıorum dıyınce hemen kapılarını acan doktor dogumumdada tercıhım o olcak korkularımı onunla yendım ve hastanedekı tum doktor kan pıhtılasma yok kullanma ıgne dedıgı halde aslı hoca psıkolojıkmen rahatlıycaksan kullan dedı ve suan onun sayesınde 30haftadayım muhtesem doktor doktordan ote desem yerıdir haatane personelı olmam bısey degıstırmıyor herxaman destek olması onemlı
Serayyyy Minnoslar özlem hocada ıyıdır ama bana hasta muamelesi yapmayacak en ufak korkumda yanımda olcak doktor gerekıordu ozlem hoca mehtap hoca hıc bırı destek olmadı
fiddalpp Serayyyy Serayyyy merhaba, hastane personeliyim demişsiniz Çağrı hanımla ilgili ne diyorsunuz🤗
fiddalpp Hastane olarak ben de Göztepe medical’i düşünüyorum, doktorda çok kararsızım. Çağrı hanıma gitmeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Kendisine giden ya da onunla ilgili bir şey duyan var mıdır acaba? 🤗