Minnoslar Medical park göztepe ve altunizade acıbademde önerebileceğiniz güler yüzlü ve ilgili bir doktor var mı?
Kubrafatih Minnoslar ben o hastaneye bi kere gittim devlet hastanesi gibiydi mübarek o kadar yoğun ve kalabalık ki. Doktoru bilemem ama hastaneyi sevememiştim 👎🏻
Pembepatik Mehtap hn.Kesinlikle tek geçerim.Medikal park goztepe hala orada mi bilemiyorum.Bir bakın.Sizi ses tonuyla bile sakinleştiren bir yönü var.Çok ilgilidir.Normal doğum yaptırmıştı.
Minnoslar Pembepatik evet hala medical parkda. Ama aşırı yoğun oluyor heralde. Görünüşü bana çok sert bir doktormuş gibi geliyor. Birde güler yüzlü olmadığını söylediler güler yüzde çok önemli benim için gerçekten güler yüzlü değil mi? İlgili falan ama
Pembepatik Valla benim takibimi dogumumu yaptığı için önerdim.Uzun zaman oldu .Ancak muayeneye girmeden bilemezsiniz.
Pembepatik Gerçi gebeliklerim sorumsuzdu.Sorunlu gebeliği olup ilgili doktor tavsiyesi olanlar işinize daha çok yarayacaktır.
Minnoslar Pembepatik ya ben hamile değilim ön kontrole gitmek istiyorum. Evet herşeye rağmen daha iyi ilgilenen bir doktor tavsiyesi almak daha iyi
Minnoslar Kubrafatih benim normalde devamlı gittiğim bir hastane. Başka bir şey için gidiyorum doktorumdan çok memnunum genel cerrah. Evet birazcık kalabalık oluyor ama hastaneden memnunun
Xmelekx Minnoslar Özlem dülgere gidiyorum bende hem güleryüzlü hemde istediğin zaman ulaşabiliyorsun ben gayet memnunum tavsiye ederim:)