Heyzil MeryT canım benim bebeğim 26. Hafta da döndü bakalım doğum kanalına girecek mi şuan 37. Haftandayım. Ben bu konuyu doktoruma sordum 38. Haftaya kadar dönmesi lazım eğer dönmez ise ben hastalarımı 39 da alırım sezeryana dedi.
TubaMustafa deletenmom1841 benim de 32 hiç dönmedi hep makat pozisyonunda. Umarım döner hayırlısı ile.. doktorum belli olmaz son günlerde bile dönebilir dedi ama yine de pek ümitli konuşmadı sezaryen gibi duruyor şimdilik dedi. Benimde İlk gebeliğim.
TubaMustafa MeryT deletenmom1841 benim de 32.haftam şimdiye dek hiç dönmedi hep makat pozisyonunda. Umarım döner hayırlısı ile.. doktorum bebeğin keyfi yerinde galiba dedi ama belli olmaz son günlerde bile dönebilir dedi. Gerçi yine de pek ümitli konuşmadı sezaryen gibi duruyor şimdilik dedi. Benimde İlk gebeliğim. bekleyip göreceğiz
deletenmom1841 TubaMustafa hayırlısı olsun hakkınızda, ama benim doktorumun dönmez deme sebebinden biri hem ters hem sırtıma dönük olması bir de haftam oldu 37 karnımın sağından soluna geçmiyor 😬
adyali34 deletenmom1841 saglikla gelsin canim evet her seyden once.. hakkinizda hayirlisi neyse o olsun ama ben beklemeni oneririm:)
deletenmom1841 adyali34 yok bekliycez 39.haftaya kadar kilo durumuna göre karar vereceğiz sonra hala dönmemişse 🥴
Motherscup Benimde 27.haftamda dönmüs kızım suanlık normal gidiyor hersey cok sukür.Alt taraflarda ellerini hissediyorum artik tekmeler daha da sert olmaya basladi karın bosluguma yanlarima dpgru suan 32.haftaya girdim
Yusbur Didemm91 evet hatta bazen diyorum erken mi doğuracağım ama normalmiş birde döndükten sonra aşırı gerginlik ve serrtlik oluşmaya başladı karnımda