MeryT Arkadaşlar , anne karnında makat gelişli duran bebeğin hangi haftada başı aşağıya doğru döner , bu durumu yaşayan ya da yaşamışlardan bilgi alanınız var mıdır?
mervenin_bebisi MeryT benim bebeğim 32 haftada dönmüştü ama şuan 36 dayım yine ters dönmüş doktor da şaşırdı ama tekrar döner diyor dönmesi için siz neler yapıyosunuz
Didemm91 Yusbur birşey soracağım döndükten sonra alt karında hafif bir baskı hissediliyor mu ara ara ?
Burjucan Cileklipasta kanala girdikten sonra hemen Doğum başlıyor mu peki ya da Doğum anında da kanala girebiliyor mu
Cileklipasta Burjucan kanala erken giren bebekler de var hemen doğum başlayabilir de başlamayabilir de. Doğum başladıktan sonra kanala girebilir mi onu bilmiyorum.
deletenmom1841 MeryT 36+1 kontrolüm dündü, hala ters hiç dönmedi. İlk gebeliğin açık konuşmak gerekirse artık dönmesi çok çok zor dedi doktorum. Hayırlısı olsun inşallah
adyali34 deletenmom1841 hic oyle dusunmeyin bu saatten sonra donmez diyen doktorlari anlamiyorum. Yengem kontrole gittiginde doktor daha dogmaz bebek donmemis dedi, ertesi sabah bebek donmustu doguma gitti.. neye gore daha donmez diyorlar anlayamiyorum bazi bebekler son gun donuyor bazilari 10 hafta once
TubaMustafa deletenmom1841 benim de 32 hiç dönmedi hep makat pozisyonunda. Umarım döner hayırlısı ile.. doktorum belli olmaz son günlerde bile dönebilir dedi ama yine de pek ümitli konuşmadı sezaryen gibi duruyor şimdilik dedi. Benimde İlk gebeliğim.
TubaMustafa MeryT deletenmom1841 benim de 32.haftam şimdiye dek hiç dönmedi hep makat pozisyonunda. Umarım döner hayırlısı ile.. doktorum bebeğin keyfi yerinde galiba dedi ama belli olmaz son günlerde bile dönebilir dedi. Gerçi yine de pek ümitli konuşmadı sezaryen gibi duruyor şimdilik dedi. Benimde İlk gebeliğim. bekleyip göreceğiz
deletenmom1841 adyali34 benim arkadaşımın sezaryen olacağı gün döndü ve normal doğum yaptı. Ya öyle diyorda gün de vermiyor mesela, ben ondan daha inadım bekleyeceğim diyor 😬 ben artık korkularımı bir yana bıraktım. Sağlıklı olsun nasıl isterse gelsin razıyım 🙏
adyali34 deletenmom1841 saglikla gelsin canim evet her seyden once.. hakkinizda hayirlisi neyse o olsun ama ben beklemeni oneririm:)
Yusbur Didemm91 evet hatta bazen diyorum erken mi doğuracağım ama normalmiş birde döndükten sonra aşırı gerginlik ve serrtlik oluşmaya başladı karnımda