Eylem 8.ayimdayim sol yana yatmaktan artk sol tarafımda güç kaybi oldu bacagimda kolumda dogursamda yüzü koyun yatsam artik🙄🙄🙄🙄
Burcuk Eylem bende bıktım bacaklarım çok uyuşuyor ve uyuyamıyorum :/ sürekli sağa dönüyorum sonra uyanıp tekrar sola Sonra sağa sola sağa sola sağa sola....
Tbrk Eylem saginada yatabilirsin cnm kasma o kdr. Bn mesela en cok sagda rahat ediyorum sola yatinca cok hareket edip tekmeliyor, eziyorum diye uzulup yatamiyorum. Anca uykuda sola donmus oluyorum
Ebi Eylem ben daha 5. Ayımdayım vallahi bende bıktım sağ tarafıma yüzü koyun yatmaya bayılıyorum ama yatamıyorum 😏
gunaynur Eylem benim de sola yatmaktan sol kolum gün içinde çok ağrıyor 😔 sağa da yatıyorum ama uykuda genelde sola dönüyorum
Eylem Tbrk psikolojik olmus artk ayrica sağa yatinca bebegm cok huzursuz oluyor benim ağrılarım başlıyor 28 gun kaldi ama gram uyuyamiyorm
Denizim Tbrk aynen benimde bebek sol tarafimda soluma yatinca kipirdaniyor surekli bende bebegi rahatsiz ediyorum diye dusunuyorum ayrica rahatta edemiyorum genelde sagima yatiyorum
Oge Tbrk aslında sola yatınca tekmelemesi keyfinin yerinde olduğunu gösterirmiş bebek rahatsz olduğunda sizi rahatsız eder tekmeyle değil ama canınızı yakar o yüzden canınız yanmadığı sürece sağ sol sırt üstü yatabilirisiniz doğuma kadar sırt üstü yatılmazda şehir efsanesi bazen bebek yatış pozisyonunuza göre damara bakı yapıp tansiyonunuz düşebilio zaten anlıyorsunuz bu herkesn önerdiği sol tarafa yatma da da gerçekleşebilio canımız yanmadığı rahatsz olmadığımız sürece istediğimiz gibi yatabiliriz
Tbrk [bilinmeyen] valla cnm yapcak bisey yok, bir sure sonra duzde uzanamiyosun zaten nefesin daraliyor. Idare edicez rabbim yardimcimiz olsun. Yoksa bn yuzustu haric uyuyamazdim hic. 6 haftalikken ogrendim o gunden beri iskence yatmak😀
Gonca0881 Ben bu kadar dikkat etmiyorum 30+6 yız yüz üstü hariç her yönde yatıyorum yani bir tek sağa sola falan dönerken zorlanıyorum karnından dolayı o kadar
Eylem Esncn kalcalarimi yazmamisim kalcalarm da cok ağrıyor anne olmak gercekten zormuş bebek rahme düştüğü gibi bunu anliyorz
Denizeliha Ebi valla canım bizde 7 haftalık olduk ama ben hala yüz üstü yatıyorum doktora sordum sorun yok sen rahatsız olmaya başlayınca bırakırsın dedi ama bilmiyorum yalnış mı acaba
Eylem Ebi bnde yüzükoyun yatmaya hasret kaldim dogum olsun alcam kızımı yanima bi hfta yüzükoyun yaticam😅
HanifeOkutan Denizeliha aynen. Canım zaten bi süre sonra yatamayacaksın ben de yan yatsam bile yüzüstü dönüyordum 21. Haftalığım şimdi yüz üstü yatamıyorum. Sen de karnın büyüyünce veya ağırınca yana dönersin😊
Ebi Denizeliha yok doktorun dediği gibi çok küçük olduğu için sorun olmaz o haftalarda canım göbeğin şiştikçe yatamıyosun zaten 😊
HanifeOkutan Eylem benim tam tersi sola yattığım zaman bebeğim çok tekme atıyor ve yatamıyorum sürekli hareket ediyor sola yattığım zaman. O yüzden sağda yatıyorum
Eylem [bilinmeyen] aynen cnm sol elimde sinir sıkışması oldu biz kapagimda kikirdak yumuşaması dr lar da ozenle sol a yatin diyolar doğum yapinca geçer insallh
Ebi Eylem hı sen kızının tatlı tatlı ağlamadan (uykudaki hariç ) seninle yüzükoyun yatcağını düşünüyosun yani 😊 Ben oğlumun rahat durcağına ihtimal vermiyorum hiç okadar tekmeliyo ki 😍
Aysegulflz Sagima yatıyorum sag tarafımi hissetmiyorum soluna yatıyorum sol tarafımı hissetmiyorum napacaz böyle artık doğurunca yüzü koyun yaticamm hep 😄
Eylem HanifeOkutan 🙂 sag tarafa yatinca sağlıklı kan dolaşımı saglanamiyormus bebeğe dr a istersen canm