Nasirliiii Merhaba kizlar.Ucus yapmis anneler doktor raporunu kac gune veriyorlar ve fiyati varmi lutfen bilgi verirmi
Sinem21 Nasirliiii yarın yapıcam bende 26 haftalığım ama rapor almadım bişey olmaz sanırım ama şurda bekleyeyim bilen biri çıkar belki😅
Nasirliiii Nasirliiii Bu arada 35 haftalik 2 bucuk saatlik ucak yolculugum olcak.Ben sigortasizim para ne kadar aliniyor ve hangi doktora gitmem gerek soyleye bilirmisiniz.Kendi dogum doktorum yok 3 kere gitdim devlet hastanesine 3 farkli doktor bakti.
berjerdekikaolikalev Nasirliiii ben 25 haftalıkken uçuş yaptım ve herhangi birşeye gerek yoktu yanlış bilmiyorsam 28.haftadan sonra rağor gerekiyor. Muayene eden doktota derseniz verir.
Slnrhz Nasirliiii Bn Dr a gittim kontrole 6 haftalıktım çarşambaydı cuma 1.5 saatlik bi uçak yolculğm var dedim sorun olur mu dedim olmaz dedi hemen kağıt çıkarıp verdi ismi yazılı 6 haftalık hamile hastamın kabin basınçlı uçakta yolculuk yapmasında sorun yoktur gbi bişey yazmıştı bi iki dakikada çıkarıp verdi
Nasirliiii Ssraa Canim aslinda oyle bi seyde var hamilelik oncesi dusuk tansiyon oldugu icin doktorum hap veriyodu ilacla biniyodum ama hamilelikte olmaz die duydum
Nasirliiii Sinem21 28 kadar raporsuz canim bende arasdirdim ama bende 35 hafta oldugu icin rapor gerekio
Nasirliiii berjerdekikaolikalev Fiyatini ogrenmek istiyorum canim ucretsizmi yaziliyo bilgim yok bu konuda Azeriyim
honey berjerdekikaolikalev doktorun rapor vermeme, yani uçak yolculuğuna izin vermeme durumu da var di mi ? Bende 30.haftalarda bir uçak yolculuğu yapmayı düşünüyorum, gerçi kendimi nasıl hissederim gidebilir miyim bilmiyorum ama dr nin de ne diyeceğini düşünüyorum ?
berjerdekikaolikalev Nasirliiii Ben siirtte yaşıyorum buradaki hastanede ücretsiz düzenliyorlar canım yaşadığın şehir neresi bilemiyorum ama ücret alacaklarını düşünmüyorum bildiri raporu gibi bitşey çünkü
uzunkirpik1728 Nasirliiii benimde 31.hafta uçak yolculuğum olacak Allah’ın izniyle şimdi 28 haftalığım. Ama bilemiyorum rapor alsam mı almasam mı karnım o kadar da belli olmuyor dışardan yine de isterler mi? Bilgisi olan lütfen yazsın, şimdiden teşekkür ederim..
Burcu3572 uzunkirpik1728 canım sen hamile olduğunu belirtki sana uygun koltuk versinler bana öyle yaptılar
Benimisteo uzunkirpik1728 Alsan iyi olur sorun yapabilirler havalimaninda hic ugrasma bi kagit sonucta
Candaan uzunkirpik1728 iyide canim xray kapılarından geçirmelerini istemiyorsan hamile olduğunu söylemek zorundasın ayrıca ona gore koltuk veriyorlar ben 14 haftalıkken bindim ikisindede cam kenarı vermediler ve kapıya yakın yer verdiler ayrıca su şişemi atıştırmaliklarımı da benle geçirdiler
uzunkirpik1728 Nasirliiii benimde 31.hafta uçak yolculuğum olacak Allah’ın izniyle şimdi 28 haftalığım. Ama bilemiyorum rapor alsam mı almasam mı karnım o kadar da belli olmuyor dışardan yine de isterler mi? Bilgisi olan lütfen yazsın, şimdiden teşekkür ederim..
Utkum uzunkirpik1728 bence almalısınız gebelik durumu mu var diye soruyor havaalanındaki görevliler.anlaşıldı sanırım özellikle bende 17 hafta demiştim tamam sorun yok ama 28 sen sonra rapor gerek dediler.illaki farkedilir biletiniz yanmasın almazlar uçağa.28 hafta kural
Slnrhz Nasirliiii Bn Dr a gittim kontrole 6 haftalıktım çarşambaydı cuma 1.5 saatlik bi uçak yolculğm var dedim sorun olur mu dedim olmaz dedi hemen kağıt çıkarıp verdi ismi yazılı 6 haftalık hamile hastamın kabin basınçlı uçakta yolculuk yapmasında sorun yoktur gbi bişey yazmıştı bi iki dakikada çıkarıp verdi
Gulblt uzunkirpik1728 ben aldım sormadılar ama riske atmamak lazım yine de soracak olurlar falan gösterirsiniz
AlininAysesii 28’den itibaren rapor almak gerekiyor, 28+1’de yaptım ben 2 saat 50 dakikalık bi yolculuk.