mavi_8 esractn Allah yardımcımız olsun canım, biraz panik yapıyorum sanırım. Sen de hayırlısıyla gününü tamamlarsın inşallah🙏🏻
fts01 Sevvalacr daha 24. hafta ama bnm doktor 30 haftada oldan böyle olsa iyi derdim ama şuan değil dedi
Glsnarstrn mavi_8 bende haftaiçi gittim 29 haftalığım oğlum 2 hafta geri kalmış ve suyum azalmış sınırda.o yüzden biZimde erken doğum riskimiz var.yarın perinatolog a gideceğim
mavi_8 Glsnarstrn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Vaktinde olur inşallah🙏🏻 Benim de 29 haftalık, arada atak yapıyor.. ilaçlarla uzatmaya çalışıyoruz durumu😌
Glsnarstrn mavi_8 amin canım Allah sanada vakti zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊 arada atak derken ne yapıyor ki?
mavi_8 Glsnarstrn amin, teşekkür ederim canım😊 2 defa peçetede çok az miktarda kan (pembe) görerek hastaneye gittim. Doktor da erken Doğum için riskli gördü, bol bol istirahat verdi😌
Boossgrl mavi_8 29+5 haftalık hamileyim plesenta yaşlanması var bide sona yaklaştıkça içim içme sığmıyor acaba bir sıkıntısı var mı diye bu haftalarda ayrıntılı ulturason girsem mi diye düşünüyorum sizce napmalıyım