Ssraa Mavisannesi ay bitmiş ya senin ☺️☺️ Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah🙏🏻 Uyumlu mu sevindim kullanabilirim ☺️☺️
Rabiayz Ssraa canım nuk Alman markası çok iyi bi marka tavsiye ederim bende bebeğime nuk aldım gerçi o onu beğenmedi mam diye başka Alman markası aldım ama nuk bence güzel bebeğinde inşaAllah severek kullanır:)
Mecvll seyma281015 canım bende pihilps awent alacam kessin ama kararsız kaldığım tek şey cam biberon mu alayım yoksa ğlastik olanından mı aklımda tek birşey var plastik alırsam makinaya atamam cam olanda kırılır die çok yanaşmıyorum bir yürlü karar veremedim🤷♀️😔🙄☺️
Mavisannesi Mecvll ben bu seferkini camtercih ettim evdekiler plastik ama hiç bişekilde koku falan olmuyor makineyede atabilirsin sıkıntı olmuyo sadece mikrodalgaya koyma plastik ürünü ben koydum rengi değişti 😊
seyma281015 Mecvll tabiki de cam almalısın. 3 buçuk sene oldu alalı hala duruyor çok dayanıklı yani 😂
Mimnak Bn dr browns aldım gaz yapmaması için özel birşeyde var içinde yiğenime onu kullanıyoruz 9 aylık anneyide bırakmadı çok memnun kalmıstık
gksuaks Ssraa Nuk marka hakkında hiç bilgim yok araştırmadım da açıkçası. Biberonda en iyileri avent ve dr.browns dur ben ikisinden de aldm.
Bellabells Ssraa canım sen bebeğini doğurmuştun.muhtemelen onunla ilgileniyorsundur. Bize nukun biberonu ile ilgili varsa gözlemin aktarır mısın? Ben de aldım ama iyi mi yaptım bilmiyorum. Kafama takıldı
Ssraa Bellabells evet canım başlarda mama verdiğim oldu biberonla. Haricinde arada kendi sütümü veriyorum aynı biberonla. Ve beni de emiyor hiçbir sıkıntı yaşamadık meme reddi vs
Bellabells Ssraa dedikleri gibi meme reddi yapmıyor demek ki.senin adına sevindim canım. Güle güle büyüt bebeğini 🤗