-silinmis110- zlemYeilyeniceTop ilk cocugun buyuk mu benimde ikinci ama bu cok farkli ilk gibi acemiy bende ilkte yasadigim hicbirseyi bunda yaşamadım
Pitircikveannesi zlemYeilyeniceTop ikili testte kıza benzetti. 14+4 te bacak arası boş kız lehine dedi. 17 haftalığız bugün gittim kız olduğu netleşti😍
Ozlemr Busranagme tam olarak kaç günlüktü 10+kaç gün ya da 9. Hafta birkaç günlük ilken mi öğrendiniz. Ne çıktı cinsiyeti. Ve hangi hastane acaba? Çok merak ettim 🙂)
Busranagme Ozlemr 9+4 haftalık ögrendım . Kız cinsiyeti . Antalyada yasiyorum . Doktorum özele gidiyorum ismi figen demir . Önceden tahmin edebiliyor cinsiyeti 😊 Hastane doktoru degıl canım
Lamelif Busranagme vay bee ama 9. Hafta nasıl yapıyor onu ben 9 haftalığım küçücük bişey crl si kaçtı öğrendiğinizde
ZeynepKarataTeytey Kesin denmiyor ilk 3 ay için. 4-5 aylıkken kesin deniliyor ama bende çok merak içimdeyim yakında kontrole gidicem 10+2yim heyecanlıyım bakalım dr söylecek mi ☺🙈
baharclk Bu 4 5 aydan önce öğrenenler arasnda devlete giden varmı? Ben 13. haftada gittim devlete daha çok küçük göremem dedi. Özele randevuma daha var. Şuan 15. haftadayım sabırsızlanıyorm. Acaba devlete gitsem bişey dermi ??
Sonay baharclk ben 12 haftalıkken devlette kız olabilir dedi oğlumda özelde öğrenmiştim 12 haftalıkken . Devlette 14 haftadan önce soylemiyolar diye biliyorum bende bu hafta pazartesi gitcem 15 haftam bitmiş oluyo . Bence öğrenirsin . Ilk gebeliğin mi ?
Kaju Uscan yani oran onemli tabi zaten yuzde 50 sansimiz var. 51 ile cok bisi solememis gibi geldi bana. İsallah degismez ama ikisinede hazir olmak lazim bence. Saglikli olsunlar insallah.
Cigdem zlemYeilyeniceTop 11+6 da erkeğe benziyo dedi doktorumuz 14. Haftada kesinleşmişti oğlumuz olucaği 👶
baharclk Mybabe Hangi şehirde oturuyosunuz ya ben istanbulda eyübe gittim bayrampaşaya gittim esenlere gittim devlet hastaneleri o kdr ilgisiz ki göremem diyip atıyo kenara