Purelove GzmKa kuzum yapsanda yapmasanda sen üzülürsün sen mutlu olursun kimse senin yarana merhem olmaz derdine çare olmaz bak uyuyamıyorum şuan öyle bi yagmur yagıyoki gecen hafta annanemi kaybettim annemin piskolojisi pert bi durumda hem ona hem kendime hem eşime hemde karnımdakine yetmeye çalışıyorum okadar aktifimki gün içinde birgün yavaslasam kendimi kötü hisediyorum toplamda 5 6 kilo aldım hurmaya başladım dünden beri herşeyim hazır bekliyorum bu hayatta herzaman hep dik oldum anneme anne oldum yeri geldi hic eğilmedim kendi nişanımıda kınamıda düğünümüde çeyiizmide kendim yaptım evimide kendim sildim serdim dizdim evlenirken 9 yıllık bi ilişki sonrası evlendik eşimle herşey için mücadele ettim pes etmedim korktukca üstüne gittim ve sonunda ben kazandım 🙏 Ve oğlumun tahmini doğum tarihi mayıs 13 evlendiğimiz tarihte mayıs 13 bunuda başarıcam inşallah korkuyomuyuö tabikide korkuyorum ama canından can geliyor mevlamın kudretini gör sana muhtac sadece senin onu anlayibilceğin sadece senin onu en cok sevebiliceğin bir minik kalp geliyor bunları düşün ve korkunu yenmeye çalış biz yaparız emin ol kadınlar nelerin üstesinden gelmediki bu zamana kadar yeterki sevsin yeterki istesin