Sugarmom Hgztp diğer hastanelere göre daha pahalı ve yeni bir hastane o yüzden de pek tercih edilmiyor sanırım çok öneren ben de okumadım . Çünkü öğrendiğime göre diğerlerinde Doğum fiyatları neredeyse yarı yarıya.
Hgztp Sugarmom evet fiyatları ne yazık ki biraz daha pahalı diger hastanelere göre ama bir arkadaşım geçen sene orada Doğum yaptı o kadar temizdi ki hastane bir de otel gibiydi resmen odaları çok rahat ettiler o yüzden düşünüyorum aslında ama önemli olan tabi ki doktorun iyi olması. Tavsiye edebileceğiniz bir hastane doktor var mı peki
Sugarmom Hgztp ben de araştırıyorum maalesef arkadaşlar yukarda bir kaç yer tavsiye etti 🙂 Karar vermek zor 😐 Ancak Doğuma yakın gidebileceğim ben de.
Mommi Hgztp medical park mı, ben telefon ilke aradım telefonda ücret veremiyoruz dediler su hastanesi ise 1500 doğum 350 epidural dedi,arada çok fark var mı acaba
Hgztp Mommi bu sene ücretleri nedir bilmiyorum ama geçen sene arkadaşım 2400e Doğum yapmıştı sezaryen bu sene 3000 olmuştur sanırım
NeslihanOner Sugarmom hem de çok ben ilk aylarda akademiye gidiyodum memnun kalmadım değiştirdim bu doktoru zaten biliyodum bi kere gitmiştim daha önceden çok memnun kalmıştım gerçekten çok çok ilgili. Şu anda 30. Haftadayım
Sugarmom NeslihanOner akademi de kime gidiyordunuz? Ordan Kaan Koca ismini duydum ben. Ona mı gittiniz acaba ?
ozz0616 NeslihanOner canım Ahmet ışıktan a gitmeyi ben de düşünüorum 27 haftalık oldum ama normal dogum yapmak istiyorum imkanım varsa. Ahmet hocayı araştırdın mı sen bu konu hakkında
Ayse1 Hgztp ben Ayşenur hanıma gidiyorum .normal 2600 epidural+400 ve 1 gece yatış . Sezaryen 3100 2 gece yatış
Ayse1 Sugarmom evet canım Medicalde.doktorumdan da çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim hastaneden de pişman olmazsın .girince kendini belli ediyor.
Sugarmom Ayse1 bir de bazı hastanelerin anlaşmalı fotoğrafçısı varmış ondan başkasını almıyormuş. burda öyle bir olay var mı konuştunuz mu hiç acaba ?