Sugarmom Mersin’de Doğum yapan ya da yapacak olan arkadaşlar hangi hastanede ve hangi doktorda yapacaksınız ?
Sugarmom Yagmur9833 forum yaşam hastanesi hakkında olumsuz yorumlar okudum Mersinlisiniz galiba . Sanırım doğruluğu yok 😐
Yagmur9833 Sugarmom mersinde yasiyorum aynen herkes heryerden memnun kalmayabilir ama annemin ameliyatindan tutun bircok arkadasimin dogumuna kadar forum yasamda oldu hepside cok memnun taniyip bilerek gittim o yuzden bence gayet iyi ilgili bir hastane annemin ameliyat surecindede bizzat kaldik gunlerce cok cok ilgililerdi
Yagmur9833 Sugarmom tabi doktordan doktorada degisebilir sultan çinar celik bizim doktorumuz gozum kapali oneririm sadece iş icin degil cok samimi ilgilenen dusunen bi doktor
Mommi Bende şehir dışından gidicem Doğuma,su hastanesinde dilek özdemire gidicem umarım güzel olur herşey instagramda da var sayfası bakabilirsiniz
Sugarmom Mommi ben de şehir dışından geleceğim uzaktan uzağa araştırıyorum. 😐 inşallah sağlıklı ve hayırlı olur
Sugarmom dml33 arzu dorukla ben de görüştüm telefonla ben uzaktayım Yüksekova’da Doğum ücreti ne kadar bana fiyat vermedi telefonda :/
dml33 Sugarmom fiyatı bende bu hafta konuscm cnm ama bi arkadas yapti burda dogum 3000 tl hastaneyle.birlikte
Sugarmom dml33 normal mi yapacaksınız ?daha önce eşim city hospital da ameliyat oldu çok ciddiyetsiz bir hastane, bir sürü sorun yaşadık, ondan tereddüt ettim açıkcası hastaneden yani
dml33 Sugarmom hastenyi sen seciyosn anlasmali bazi hastneleri var medical ortodogu falanda istersen ordada yapiyo city ben istedim normal istiyorm olursa tabiki kismet
Sugarmom dml33 inşallah gönlünden geçen gibi olur sağlıkla kucağına alırsın :) Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Hgztp Merhabalar ben de sehir dışındayım Doğumu Mersin’de yapacağım Medical Park ta doğum ücretlerinde kadar biliyor musunuz acaba ?
Hgztp Sugarmom bende Ayşenur hanımın methini çok duydum şu an aklımda o var ama araştırıyorum başka doktor ve hastaneleri de
NeslihanOner Sugarmom hem de çok ben ilk aylarda akademiye gidiyodum memnun kalmadım değiştirdim bu doktoru zaten biliyodum bi kere gitmiştim daha önceden çok memnun kalmıştım gerçekten çok çok ilgili. Şu anda 30. Haftadayım
Sugarmom Hgztp diğer hastanelere göre daha pahalı ve yeni bir hastane o yüzden de pek tercih edilmiyor sanırım çok öneren ben de okumadım . Çünkü öğrendiğime göre diğerlerinde Doğum fiyatları neredeyse yarı yarıya.
Ayse1 Hgztp ben Ayşenur hanıma gidiyorum .normal 2600 epidural+400 ve 1 gece yatış . Sezaryen 3100 2 gece yatış