minigin_annesi AytenUmud canim ya agri aci var yalanci ama gece olunca sirt kasinmasi var bide🙁gece uykusuzluk ama gelen yok😞
AytenUmud minigin_annesi bu gece geldi dert geldi oluyor. sabahlari sanki karnım şiş hamile değilmişim oluyor :/
minigin_annesi Duyguboz evet doktor hamileliktendir dedi kan idrarim temiz cikti cunki😐ama varya sirf o kasinti beni uyutmuyor😞
Duyguboz minigin_annesi 38+3 Çarşamba günü kontrolde sancı sıfır çıktı rahim de sertmiş hala kırk haftayı tamamlamadan doğmaz dedi doktor 😐 bizimkinin de gelmeye niyeti yok yani 🤦🏼♀️
senasilayildiz minigin_annesi beklicez 😂 başka birşey yok normal istiyosak beklicez ben bekliyorum kader kısmet 😂
Prettymom minigin_annesi gelmiyor iyice stres oldum herkes soruyor doğurdun mu diye. Kendimi suçlu hissediyorum olmadı derken😳🙈🙈
minigin_annesi Prettymom Prettymom cidden sirf onun icin cabuk gelsin istiyorum sabah oluyor whatsapp dolu mesaj aciyorum 15kisi birden dogurmadinmi diye isyan ediyor🤣sielrf akraba es dost rahat etsin diye dogurmak istiyorum😁🤣🤣🤣
minigin_annesi L Prettymom cidden sirf onun icin cabuk gelsin istiyorum sabah oluyor whatsapp dolu mesaj aciyorum 15kisi birden dogurmadinmi diye isyan ediyor🤣sielrf akraba es dost rahat etsin diye dogurmak istiyorum😁🤣🤣🤣
minigin_annesi Prettymom cidden sirf onun icin cabuk gelsin istiyorum sabah oluyor whatsapp dolu mesaj aciyorum 15kisi birden dogurmadinmi diye isyan ediyor🤣sielrf akraba es dost rahat etsin diye dogurmak istiyorum😁🤣🤣🤣
minigin_annesi Hayta kiz demin bebek hickiriyor esim diyor acsba seni korkutsam bebegin hickirigi belki gecer😁bende dedim beni korkutsan belki bebek erken gelir🤣🤣🤣