Cemrenin-yavrulari Minnakanneee canım sandalyede daha rahat edersin ben ilk çocuğumda öyle yapıyordum şaşırmamak içinde gözlerimi kapatıp ayakta kılıyormuş gibi hayal edip kılıyordum
Ssraa Cemrenin-yavrulari namazda gözleri yummak mekruhtur, mümkün olduğunca açık olmalıdır secdeye bakmak sünnettir
ikimelekannesi___ Minnakanneee daha oralara gelmedim ama 24+3 b3nde son zamanlarda secdeden kalkarken zorlanıyorum n2fesim falan kesiliyor kalkamıyorum zorlanıyorum ama idare ediyorum senin göbekte çok çıkmıştır zorlaniyorsundur şimdi
Minnakanneee ikimelekannesi___ evet büyüdü ama zorlayan o değil bacaklarım şiş malum üstüne fazla oturamıyordum kılıyorum elimden geldiği kadar Allah kabul etsin inşallah 😕
Hulyarsln Minnakanneee 23 haftalık henüz normal rutininde kılıyorum allah kabul etsin sizde sandalyede oturarak kılın o en uygunu sizin sağlık durumunuz için..
Hennahmet Minnakanneee bende orurarak kılıyordum ama artık onu bile yapamıyorum. Azıcık eğilimce bile ağrım var abdest almakta zorlanıyorum 10 yıldır kılıuorum allah affetsin şu an kılamıyorum