Minnakanneee 34 haftalık oldum ne oturabiliyorum ne ayakta kılabiliyorum secdeden ayağa kalmak zor oturunca da dizlerim uyuşuyor kramp giriyor namaz kılan arkadaşlar nasıl kılıyorsunuz 😇
Cemrenin-yavrulari Minnakanneee canım sandalyede daha rahat edersin ben ilk çocuğumda öyle yapıyordum şaşırmamak içinde gözlerimi kapatıp ayakta kılıyormuş gibi hayal edip kılıyordum
Minnakanneee [silindi] oturunca da uyuşuyor kalçama ağrı giriyor magnezyum eksikliği var kramp desen öyle 😫
Minnakanneee Hayalim9786 sandalyede secde nasıl yapıyor canım bende düşündüm de yanlış olur diye oturarak devam etmeye çalışıyorum
Ssraa Ben secdeye gidemiyorum nefesim tıkanıyor. 28 haftalığım ilk olarak ayakta başlıyorum sonra oturarak bitiriyorum. Malesef tam secde yapamıyorum gidebildiğim kadar gidiyorum
Minnakanneee Ssraa bende ilk ayakta başlıyorum sonra oturarak devam ediyorum ama uyuşuyor işte dizlerim 😔
[silindi] Minnakanneee direk kafanı eğiyorsun öne canım ya da masaya bir kırlent koy secde diye kirlente başını koy
Atmy Minnakanneee sandalyede kılmak doğru değil canım. Ya ayakta ya oturarak yada ima yoluyla. Maalesef bu konu yanlış biliniyor camilerdede sandalyeyle kılan var 😔
Hayalim9786 Minnakanneee valla nasıl anlatıyım canım öne eğiliyor hafif öyle kılıyor belki internette vardır kılınış şekli
[silindi] Atmy bunu bilmiyordum ama hiç kılmamaktan iyidir diye düşünğyorum nedeni ne peki kılmamanın taburede 🤔
payidar Atmy neden doğru değil? Mesela ben rekatlarda ayaktayım. Rükuya da ayakta eğiliyorum oturmam gereken yerde koltuğa oturarak devam ediyprum sonra ikinci rekat icin yeniden ayağa kalkıyorum. Doğru olmayan kısmı nedir?
payidar Ben sandalyede koltukta falan kılıyorum canım. Babaannemin dizlerinde platin var mesela o da benim kıldığım gibi kılıyor. Sende öyle kılabilirsin 🌸