ozgeege Merakli1anne aaa maşallah kordonla mı karıştırdı doktorlar 🙈 hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler 🤗
ozgeege 1ogrencianne valla ben internette yazanların yalancısıyım 😂😂 erkek belirtilerinde ne yazıyorsa bende de vardı tersi çıktı minnoş kızım geliyor 😍😂
1ogrencianne ozgeege ne güzel ben kız da olsa çok sevinirdim ikisinin de yeri çok ayrı bence 😍 Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 😊
ozgeege Gamzeciks ozgurhayalim valla internette erkek belirtisinde ne yazıyorsa onlar vardı kız belirtisinde yazanların hiç biri yoktu ama kişiye göre değişiyor demekki belirtiler kızçeler 🙈😂
Srfn11 ozgeege Doktorada israrla sordum iyi bak ddm erkek olmasin bu beni bile o denli ablukaya aldilar erkek sandim😂😂😂😂😂😂😂
ozgeege Srfn11 hahaha bende ayrıntılı ultrasonda teyit ettirdim çünkü 20. Haftaya kadar göstermemişti 😂
ozgeege 1ogrencianne kesinlikle öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ikisi de baş tacı 🙏🏼🤗
Merakli1anne ozgeege giysin ayy ne olcak erkek pembe giyiyorsa 😂Rabbim hayrla kucagimza almayi nasip etsin 🤲🏻