ozgeege 20 haftalık hamileyim şimdiye kadar bebeğim cinsiyetini göstermiyordu doktorumu değiştirdim zor da olsa gördü bebeğiniz kız dedi 😍😍 hep erkek belirtisi yaşamıştım her gören erkek diyordu kendimde öyle hissetmiştim meğer göstermeyen nazlı kızımmış sonunda öğrendim bende 😂🙈🙏🏼😍 Sağlıkla doğsun yavrularımız 🙏🏼🤗
Merakli1anne ozgeege ah bende 25 nci haftaya kadar oğlum oglum.dedim.sonra kızım olacağını öğrendim 😍🤩alismak zor oldu ama
ozgeege Lavin_26gul Yasemincifci Fatiheren_61 Hepinize çok teşekkür ederim ☺️ rüyamda da hep erkek görmüştüm tersi çıkıyomuş demekki 🙈 valla tatlı da yedim ekşi de onda bi değişen olmadı da ayaklarım çok üşüdü mide bulantım kusmam hiç olmadı bebeğim küçükken her ayrıntısı belliydi kesesi fasulye şeklindeydi karnım top gibi yüzümü gören erkek diyordu et aşeriyodum falan filan ama benim nazlı kızım 20. Haftaya kadar kendini sakladı mesela yüzünü hala göremedik göstermiyo 😂 Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok başka duyguymuş şükür yaşadığımız için 🙏🏼😍🤗
Fatiheren_61 Hangi belirtiler vardı ki .benim ilk erkekti sürekli ekşi şeyler yiyordum mide bulantılarım çoktu.şimdi de mise bulantım var ama önceki kadar değil.ağzımda sürekli bi tatsızlık ve canom tatlı şeyler istıyor 😊
Pnrvlkn Fatiheren_61 benim kız limonu tuzlayıp tuzlayıp kabuklu yiyiyordum günde 2 limon yiyiyordum artık bağımlısı olmuştum şimdide çikolata çok yiyiyorum limonu kestim 😁
Busraa32 ozgeege ya benim de ayaklarım hiç ısınmıyor mide bulantım hiç yok bende hep kız hissettim 00:00 itibariyle 12 haftalık olduk çok merak ediyorum 😊
Tugbakaya ozgeege canım mide bulantısı kusma olmaması erkek belirtisi miymiş :) ben sürekli kustum ve bebeğim erkek :) kız belirtisi erkek belirtisi diye bişey yok aslında :)
1ogrencianne ozgeege ben de hep erkek gördüm rüyamda turşu, limon, greyfurt ve acılı şalgam suyu istedi canım, midem hiç bulanmadı, ayaklarım çok üşüyor benim de, yüzümde sivilce çıktı normalde hiç çıkmazdı erkekmiş benimki 😊 belirtiler pek doğru çıkmıyor 😂
ozgeege Busraa32 valla canım ufaklıklar sürprizleri seviyor belirtiler hep erkek dedi ama kızım olacak nasipse 🙈😍 sana da ikili tarama testinde belki tahminde bulunurlar ama göstermeyenler kız olur derler ya bizde bi tek o doğru çıktı bak 😂🙈
Busraa32 ozgeege bakalım canım ya belirtiler genetik aslında biraz da annem de bana hamileyken hiç sorun yaşamamış bende öyleyim 😊 aslında ben eşimle birlikte öğrenmek istiyorum yani balon patlatıp o anı ölümsüzleştirmek o yüzden doktorumla konuşup cinsiyeti kesin olmadan söylememesini isticem 😍
Efsuni Valla benim bütün belirtilerim kızdı (mide bulantılarım çoktu kokulardan etten esimden tiksindim bir tek tuzlu seyler yiyordum basenlerden kilo aldim karnım yuvarlakti ilk aylar gündüz çok uyuyordum uyuşuktum yüzüm solmus cokmus gibiydi herkes kesin kizin guzelligini aliyor diyordu ama ben hep erkek hissettim ve 16 haftada öğrendik ki erkek ❤ yani herkeste farklı oluyor belirtiler
ozgeege Efsuni evet gerçekten öyleymiş test ettim onayladım 😂 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼🤗
ozgeege Busraa32 maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗🙏🏼 Valla annem çok zor geçirmiş ama ben doktora gitmesem hamile olduğumu bilmicem o derece rahat geçiyor çok şükür 🙈😂
ozgeege Gamzeciks ozgurhayalim valla internette erkek belirtisinde ne yazıyorsa onlar vardı kız belirtisinde yazanların hiç biri yoktu ama kişiye göre değişiyor demekki belirtiler kızçeler 🙈😂
ozgeege 1ogrencianne valla ben internette yazanların yalancısıyım 😂😂 erkek belirtilerinde ne yazıyorsa bende de vardı tersi çıktı minnoş kızım geliyor 😍😂
ozgeege Merakli1anne aaa maşallah kordonla mı karıştırdı doktorlar 🙈 hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler 🤗