Cimbom Kızlar midem aşırı derecede yanıyor bogazım falan kavruluyor resmen napabilirim bu durum beni uyutmuyor ?
Figent Cimbom canım benimde öyle. Eğilip iş yaptıkça daha çok oluyor dün doktoruma dedim şurup yazdı rennie diye henüz içmedim bugün yanmam yoktu nasıl gelecek bilmiyorum.doktora sorabilirsin
Menis21 Cimbom Çok geçmiş olsun peki birşey sorcam yanma ile birlikte nefes almada da zorluk oluyor mu?
Cimbom Aycann12 Aynen benimde öyle kaynar kaynar geliyor kavuruyor midem sen boğazıma kadar delirtecek beni
Cimbom DuyguDuman Onuda içtim kesmedi rennie içtim oda kesmedi ılık süt içtim oda kesmedi bide ateş gibi yakıyor anca su içiyorum yangınını söndürsün diye
DuyguDuman Cimbom ben gaviscon içince 10-15 dk rahatım birde yatarken sol tarafa yatmalı ve baş yüksekte olmalı
Ebr_3534 Cimbom ben öyle durumlarda hemen bir kase yoğurt yiyorum yada kefir içiyorum ikisi de birebir çok iyi geliyor özellikle kefir denemenizi tavsiye ederim
Cimbom DuyguDuman Bu dediklerimizi yapıyorum ama hiç faydası olmuyor zaten soluma yatmaktan da ayağa kalkınca agridan penguen gibi yürüyorum
Dileqim Cimbom benim bu gebeligimde son ayimda cok yasadim halada yasiyorum...Yediklerine dikkat et canim.Netten bakabilirsin.Bide ben soguk süt iciyorum rahatlatiyo.