Bebeğiniz için hangi bebek çantasını aldınız hanımlar?
Bebek çantası
Benpaxarda satılan 10 liralık çantalardan aldım 😍😍👀
Makbus çok güzel bir soru kaliteli ve mümkünse çok aşırı fiyatı olmayan çanta bulan var mı acaba böyle giderse büyük kol çantası alicam bende bebek çantası yerine en azından hep kullanırım 😁
Ben Trendyoldan chicconun bakım seti çantasını aldım 50 tlye içinde bi çok bakım ürünü de var hemde çantası baya bi geniş onu kullanıcam
Makbus Birtencesmeli ben ebebekten aldım kızlar bi bakın derim çok pahalı değil ve kullanışlı. Aynı zamanda sırt çantası olabilenleri öneriyorum taşıması kolay hiç değilse 😊
Bende kaliteli sırt çantasımi alsam diyorum😊 kullanış olarak rahat mi bilmiyorum ama.
Balcanli bunu dikkate alicam bi iki kişiden daha duydum sırt çantası daha kullanışlı diye tercihlerimizi yenileyelim o zaman 😀 teşekkürler
Birtencesmeli kesinlikle daha kullanışlıı düşünsene iki gün sonra kuzucuğunla dışarı çıktığında kolundaki çantayla mı uğraşcaksın 😊 hem daha geniş oluyo
Nikedan sırt çantası aldım ben de en rahatı ilerde tatil için filanda lazım olur hem kullanırım🙂
Makbus ben ali expresten aldim o zamnki dolar kuruyla 60 tl ye falan gelmisti ama ayni canta marka model falan ayni instagram facebook gibi sayfalarda 200 250 tl ye satılıyor. Ordan ucuza getirip burda milleti kaziklamaya calisiyorlar. Bnm çantn biberon sicakligi icin ozel bolmesi flan var hem sirt cantasi hem kol cantasi olarak kullanilabiliyor tavsiye ederim genislik olarakta ideal bence.
Stylo diye bi marka var onun sırt çantaları çok güzel. Mağazalarda biraz daha pahalı ama çarşıdaki bebek mağazalarında da satılıyo bu marka hemde daha uygun
Ben deri bi sırt cantasi aldim daha sonrada takabilmek icin anne cantalari ckk kaba ve cirkin geliyo bana
Aliexpresten aldım sunveno Official sitesinden sırt çantası. Instagramda 220 ye satılıyor ali Express te ise 35 dolar gibi bi fiyata
Gunesimveben marka model paylasma sansiniz var mi?
Bsk suan evde degilim ama aliexprese baby bag yazdıktan sonra arama yapin çıkar. Basarili satici olup olmamasina dikakt edin bide yorumlari iyi okuyun aldığınızda. Hic bir problem çıkmaz sadece tr den alışa gore kargo süresi birazcik uzun oluyor oda normal taa nerelerden geliyo sonucta
- Düzenlendi
Aliexpresden aldım kumaşı dokusu kullanışı açısından harika. Ayrıyeten sıcak ve soğuk için de termal bölüm var. Ben Türkiyede bulamadım böyle çanta. İnstagramda var aynıları aliexpresden alıp 150 tl den aşağı satmıyolar 😂 ben 70 e aldım satıcım da ertesi gün kargoladı 15 gün olmadan geldi
beyzaari Moda Mumya Analık Bez Torba Marka Büyük Kapasiteli Bebek Çantası Seyahat Sırt Çantası Tasarımcı Hemşirelik Çanta Bebek Bakımı için
http://s.aliexpress.com/qeQzyYfy?fromSns=WhatsApp
(from AliExpressAndroid.) link aldım umarım girebilirsiniz