Kaçıncı haftada yaptınız?
Pramitürüre doğum yapan var mı?
Eltim 31 haftalık doğum yaptı. 1 ay küvezde kaldı bebek. 35 haftayı doldurunca çıkardılar hastaneden. Evde hijyenik bakım şart dedi doktor. Çok şükür 2 aylık oldu kilosu da arttı maşallah. Sütünü de içiyo hatta doymuyomuş bıcırık. 🤗
Benimde acılmam var daha 19+ 4 en az 34 haftaya kadar tasıyabilsem baska bişey istemiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bende 28+3 teyim erken Doğum riski var. İnşaAllah 35. Haftayı geçerim.
Fiiza erken dogum riskini nasıl tespit ettiniz ? 1 ayda bir doktora giidyorum da bidahaki kontrolm 32.haftada olucak 1 hafta once gitmiştim doktora ne sıklıkla doktora gidiyorsnuz merak ettm ?
Ya ben nolcam daha 22 haftadayım ve bundan 2 hafta önce erken doğum riskin var dedi doktor ve cok korkuyorum 😔
123w123w erken dogum riskini nasıl tespit ettiniz ? 1 ayda bir doktora giidyorum da bidahaki kontrolm 32.haftada olucak 1 hafta once gitmiştim doktora ne sıklıkla doktora gidiyorsnuz merak ettm ?
EdaMinaKele Benim bebeğin boynuna kordon dolanmıştı çıkışmı çıkmamış mi diye kontrole gitmiştim doktor bir şikayetin varmı dedi bende kasıklarımı tutarak yürüyorum ağrı yapıyor dedim net ye gir dedi doğum sancısı çıktı hemen yarışınızı yapalım dedi
123w123w benımde bazen kasıklarımda cok ağrı oluyor yürümekte zorlanıyorum kendi doktorum bu yüzden magnezyum vermişti acaba bu erken doguma mı sebeb ? 1 hafta önce vajinal muaneye yaptı ama erken dogumu tetiklicek bse yok ddi bende sorsam mı tekrar bu kasık ağrısını