• Doğum
  • Pramitürüre doğum yapan var mı?

Eltim 31 haftalık doğum yaptı. 1 ay küvezde kaldı bebek. 35 haftayı doldurunca çıkardılar hastaneden. Evde hijyenik bakım şart dedi doktor. Çok şükür 2 aylık oldu kilosu da arttı maşallah. Sütünü de içiyo hatta doymuyomuş bıcırık. 🤗

SeNeM maşallah benimde 29. Haftadan beri erken doğum riskim var şimdi 32. Haftadayımda korkuyorum bakalm hayirlisi

123w123w korkma hiçbi şeycik olmaz. Bi arkadaşım 27 haftalık doğum yaptı ikizlerini. 1er kilo doğdular 800 gramlara kadar düştüler. Şimdi iyiler çok şükür. Bebeğin 2 kilonun üstündeyse ciğerleri nefes alıp verebşlecek kadar gelişmişse hiçbi şey olmaz inşallah pozitif düşün 😊

Bende 28+3 teyim erken Doğum riski var. İnşaAllah 35. Haftayı geçerim.

Anlbsra benimde doğum sancısı cikiyo nst de bebeğin başıda doğum kanalına girmiş işte 1 gun hastanede kaldım 3 haftadırda evde yatiyorum bende 34 haftaya gelseydim artık korkum giderdi ama hayırlısı insallah

Fiiza erken dogum riskini nasıl tespit ettiniz ? 1 ayda bir doktora giidyorum da bidahaki kontrolm 32.haftada olucak 1 hafta once gitmiştim doktora ne sıklıkla doktora gidiyorsnuz merak ettm ?

Ya ben nolcam daha 22 haftadayım ve bundan 2 hafta önce erken doğum riskin var dedi doktor ve cok korkuyorum 😔

123w123w erken dogum riskini nasıl tespit ettiniz ? 1 ayda bir doktora giidyorum da bidahaki kontrolm 32.haftada olucak 1 hafta once gitmiştim doktora ne sıklıkla doktora gidiyorsnuz merak ettm ?

EdaMinaKele Benim bebeğin boynuna kordon dolanmıştı çıkışmı çıkmamış mi diye kontrole gitmiştim doktor bir şikayetin varmı dedi bende kasıklarımı tutarak yürüyorum ağrı yapıyor dedim net ye gir dedi doğum sancısı çıktı hemen yarışınızı yapalım dedi

DuduK rabbim yardımcin olsun canim dikkat et daha çok erken seninki lavabo dışında ayağı kalkmiyorum ben

Anlbsra bide rahîm sıkılaştırıcı serum iğne hap falan verdiler hastanede kaldıgım gün halada bir tane rahmi sıkılastıran hap kullaniyorum

123w123w arkadaşıma da yapmışlardı ama ertesi gün doğum hemen başlayıca faydasını göremeden doğdu bebecikler. Küvözde en çok solunum sıkıntıları vardı bu yüzden. Solunum düzelip kendi kendilerine nefes alabilecek duruma geldikleribde 2100 gram kadar olmuşlardı çıktılar hastaneden

123w123w benımde bazen kasıklarımda cok ağrı oluyor yürümekte zorlanıyorum kendi doktorum bu yüzden magnezyum vermişti acaba bu erken doguma mı sebeb ? 1 hafta önce vajinal muaneye yaptı ama erken dogumu tetiklicek bse yok ddi bende sorsam mı tekrar bu kasık ağrısını

Balcanli o iğnenin 24 saat sonra bebeğe faydası oluyor zaten çok sukur 32 haftaya kadar gele bildim ama lavabo dışında kalkmıyorum sürekli yatiyorum 2 dakika otursam bile hemen sancı geliyo