Dalmutt Saratln haha saka gibisin o bir iki, kiz diyorki doktorum sakincasi yok iliskiye devam diyor diyo, sen ne diyorsun? dogru bulmuyorum ? doktordan iyi bilemezsin diyorum bende sus ve devam diyorum hanimefendi hahaayy✋
Saratln Dalmutt Allah akıl fikir versin. Bişey yok deyip gönderip iki gün sonra düşük yapan kadınlarda gördük burda. Tek bir doktora değil başkasına görümmekte her zamanda daha iyidir. Gelmişsin 2 gün olmuş bişey bilmiyorsun.
Feyzaselh Canım bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde çok araştırmıştım. O yüzden doktoruna danış başka kimseyi dinleme. Benim doktorum ilişkiyi hiç yasaklamadı tam tersine faydalı olduğunu ve 4 günde bir yapabileceğimizi söyledi sende doktoruna sor o ne derse odur. Zaten doktoruna güveniyorsan ikinci doktora gerek yok.
Zeyno16 Feyzaselh danştm cnm çok şükür hiç bir skntı yok dedi. Bebeğede baktı gayet iyi sdce bu dönmde akıntı şklnde pembe yada kahvrngi akntı olblr dedi
Zeyno16 Askkokuluyavrum doktora bakldm cnm sıkntı yok bu dönmde hafif bi akıntı şeklnde kanma olr sadce kırmızı ve yoğn olrsa gel dedş
Askkokuluyavrum Zeyno16 dikkatli ol ama yine de ağlayarak elde ettiğini gülmek icin kaybetme 🙏🙏 5. Ayıma girdim eşimle iki arkadaş gibiyiz çok uzun yıllar beklemedik 1 sene bile olmadı evleneli ama ilk denemede çok şükür evladımız oldu ama yine de çok korkuyla yaklaşıyorum yakınlaşırkenn bile aklımda oluyor bebegim