Camlicagizem Tuce26 Hadi ya inşallah sağ Salim kucağına alırsın🙏🏼 Bi çözüm bulursan banada haber ver düşük yapmadım çok şükür ama korku işte pişman olmaktansa olmasa da olur diyoruz🤗
Tuce26 Camlicagizem aynen ama etrafımdaki Tüm hamıle arkadaslarım korkma dıyor ama işte elde değil haber edeeim🤣
Saratln Zeyno16 ilk 3 ay yasak canım doktor bi sıkıntı görmese bile yapmasanız daha iyi diyor.. biraz dayanmak gerekir uzaklaşmaz vefakar olmaları lazım eşlerin
Cnrmom Zeyno16 doktor sorun görmediyse ilişkiye girin ama ben 3 ay ilişkiye girilmemesi taraftarıyım, çünki ilk 3 ay bebeğin anne karnında tutunma yerleşme evresidir. Benimde ilk gebeliğim ilk zaman bende ilişkiye girdim ve düşük tehlikesi atlattım şuanda şükürler olsun 34. Haftamıza girdik ☺️
Zeyno16 Doktora gittim çok şükür hiç bir sıkıntı yokmş. İlişki konusunda da hiç bir sıkntın yok birşy olmaz dedi.
Saratln Zeyno16 o nasıl doktor anlamadım benimki kahverengiydi pembe bile değildi kesi likle yasak demişti ki zaten insan yapmak istemiyor çocuk tutunsun bi
Dalmutt Saratln doktordan iyi bilmiyorsun ya sikinti yok diyorsa yoktur yani burda kizi bunaltmana gerek yok
Saratln Dalmutt konuşma ya ne diyosun sen binlerce mesaj yazıldı bu konuyla ilgili herkes aynı şeyi söylüyor akıntı basite alınacak bi durum değil benim başımada geldi kimseyi bunaltığım yok bu durumu biliyorum çok stresli ve üzücü oluyor dikkat etmesi için yazdım yoksa herkes ne yaparsa yapsın haddini bil sana ne oluyor . Doktor daha iyi biliyorsa millet neden post açıyor ? Başına gelen varsa anlatsın tavsiyede bulunsun diye. Sen ne karışıyorsun
Dalmutt Saratln haha saka gibisin o bir iki, kiz diyorki doktorum sakincasi yok iliskiye devam diyor diyo, sen ne diyorsun? dogru bulmuyorum ? doktordan iyi bilemezsin diyorum bende sus ve devam diyorum hanimefendi hahaayy✋