Ruhsuz Defnenaz hepsı yapıldı bır problem yok denildi 2 gende pıhtılasma çıktı ama önemsiz genler iğne kullanmasan da olur dedı genetık doktoru, kadın doğumcu riske atmayalım kullanalım dedı
sevgitekes Evinttnc bende ilk boş gebelik geçirdim aralık ayında ama şükürler olsun tekrarlamadi iyi gidiyo bu bebeğim de 11+3 üz
Dorukunannesi95 Ruhsuz canim üzülme Allahtan sabir dile benim kuzenimin eşi de 6.kaybjndan sonra 7.de ikizlerini aldi kucagina hemde doktoru sadece aspirin vermiş kan sulandirsin diye. Uzulme canim dua et
Ruhsuz Dorukunannesi95 ben bütün istediklerini yaptırdım artık normal yolla hamile kalma dıyor doktorlar
Ruhsuz Mrvaklynr tüp bebek daha iyi olur dedi doktorlar cok yıpranmışsın dedi 4 kayıp hep tramva stres sıkıntı artık istemiyorum dedim o yüzden tüp bebekte deneyin dediler
Ruhsuz İnanın ben de bebek kayıpları duyunca çok üzülüyorum ben de cok yoruldum hep hüsran hep hüsran doğal yolla hamile kalıp ilaçsız iğnesiz evlat sahibi olanlar çok sansılısınız lütfen evlatlarınızın kıymetı bılın
melegiminannesi Ruhsuz ahhhh kuzummmm ❤😥 rabbim sana sabır versin ne denmeli ki böyle biseye 😥 dua edicem senin icin ❤ yinede isyan etmemeye calıs kuzum sağlıklı olmayabilirlerdi belki doğsalardı kısmetleri yokmuş şefaatcin olurlar inşallh❤❤❤❤❤❤
melegiminannesi Ruhsuz rabbim sana hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin kuzum benim üzülme ben yanındayım ❤
DemetDigesu Canım o haftalarda genelde kromozon bozuklugundan dolayı gebelık kendını sonlandırıyor dogal seleksiyon dıyor doktorlar buna ıns bır daha nasıp olur
Ruhsuz DemetDigesu daha önce kromozom testi de yaptırdık 4.bu kayıp vardır Bı hıkmet hayırlısı diyelim