Figen_35 Benci bulantıdan sürünüyorum resmen kusma Yok ama sürekli bi bulantı sabahtan gece yatana kadar geçsin diye bekliyorum hiç bi şeyden zevk almıyorum allah yardımcımız olsun inşallah
ozzgeegkhn Bizde 6+4 olduk 🥰 Keseyi gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür 🙏🏻 Benimde mide bulantım yok şimdilik ama halsizliğim var umarım böyle gider 😊
Elifaltinnn Kızlar 6 haftalık olduk buğün ve bende miğde bulantısı sıfır ve aşırı iştahım açıldı yedikçe doyamıyorum sadece halsizlık uyku hali var buluntı daha sonra başlarmıı
oldedi Elifaltinnn 6.haftan bitsin öyle de başlayabilir ben sevinirken benimde başladı 6+3günlük olduk🙏🏻 naneli şeker çok iyi geldi eğer bulanırsa tavsiye ederim 🤗
sleepmodeon Elifaltinnn ben de 5 haftanın sonlarındayım hiç bulantım yok. kahvaltı alışkanlığı olmayan ben sabahleyin karnım aç uyanıyorum ve devamlı uyumak istiyorum. tembellik şahane 🤣
Ozan_esra Seydabzkrt 6+2 ‘yim. Daha dün başladı mide bulantım dün tüm gün boyu sürdü bu gün de ara ara 🤭
Esraenes Bir şey soracaktım ya. Duş hakkında doktorunuz bir şey dedi mi. Yani ılık sıcak ya da duş sıklığı hakkında. Güya çok duş almak ve cok sıcak suyla duş almak düşük tehlikesi olustururmus bir bilginiz var mi
Kubrablk Bende varım programa göre 6+4 diyor ama daha küçük bence 12 Nisan daki kontrolümde dr kese oluşmaya başlamış dedi bazı testler istedi folikasit verdi cuma gene gitcez bakalım
oldedi Kubrablk bende 6+4 . ama son adet tarihime göre. doktor programa göre kaç çıkıyo söylemedi bu haftalara yakın dedi. belki de telaşlamdırmamak için demedi. bende zorlamadım doktor sonucta vardır bir bildiği diye