oldedi Esraist evet gördük ama doktor kist gördü belki zamanla geçeceğini veya cerrahi müdahele gerekebileceğini söyledi🤷🏼♀️ bilmiyorum normal mi bu durum.
Uurbsra Kızlar Aralık annesi değilim ama sizlere bi tavsiye vermek istedim belkide çok zorlu bi süreç yaşayacaksınız olabalir her zaman şükür diyin olurmuu isyan etmeyin hepsi geçecek hamilelik evet çok zor bi süreç ama Rabbim ne kadar mucizevi bişey yaşatmış hepimize şükürrr🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Ps15 oldedi evet doktorum hap verdi ben çok kötü olmadıkça içmemeye çalışıyordum ama mecbur kullanıyorum. içmeyince çok daha kötü oluyorum çünkü bulantıdan bayılcak gibi😞
Sadeceanne Sedahatun bende çok heyecanlıyım yaa 🥰 oğlum 15 aylık Suan ihtimali düsük olmasının ama geçince işte insan heyecanlanıyormuş 🥰 yarına kadar sabretmeye çalışıyorum 😂
Figen_35 Duygunnn Yok canım karından baktı alttan baksak kalp atışı duyulur dedi ama bakmak istemedi salı günü yine gideceğiz
sezgikls Benim de 4+6, çokça heyecanlıyım.🙈 Umuyorum hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize Aralık’ta🙏🏼❤️
oldedi Duygunnn benimde 6.haftadan sonra başladı geceleri özellikleee. herkesin bulancak diye birşey yokmuş. doktorum banada şanslısın demişti ilk haftalar bende neden bulanmıyor demiştim☹️ al işte bulandı diyorum kendi kendime.