elfkbramtn ebru23 aynen ya 15 gün var ama sen egzersizlerine şimdiden başla hurmaya devam bende yaptım ama olmadı sen de olur inşallaaaah 40 a kadar bir etkisi
elfkbramtn Balkaymak61 senin bebeğin kaç kilo şuan pekala ☺️ Kilosu iyi sanırım doktor beklettiğini göre
elfkbramtn snms oyyyy 🤲🏻🤲🏻 Tosbik seni yaa maşallaaah subhanallaaaah ❤️🤷🏻♀️ Ne olacak böyle bizim halimiz bilmiyorum
elfkbramtn Phtc evet hayatım benimde kızım olacak yavru kuşlar 🤲🏻 Sağlıkla gelsinde artık çok özledim son günler dayanılmaz geçmiyor zaman 🙅🏻♀️
elfkbramtn Balkaymak61 öyle deme balım allah sağlık sıhhat versin eli ayağı düzgün olsun varsın kilolu yada zayıf olsun 🥰 normal biraz zorlanırsın ama sezeryan yapalım derlerse de artık kilosundan dolayı olacak iri bir bebeğin var çünkü canım 😇
elfkbramtn Ulkum normalse Canım rahim kendini Doğuma hazırlıyordur benim doktorum öyle söyledi yani snede bir sor istersen neden olduğunu en azından kafan da kalmasın ama normal yani bendede oldu 🙄 ve devam ediyor
Balkaymak61 elfkbramtn aynen normal çok istiyordum ama sezeryana gidiyorum artık belli 😂 ne kanala girdi ne sancı yaptı bi üstelik kilo aldı içerde keyfi yerinde hanfendinin anası çekiyor cefayı 😅😂
Balkaymak61 elfkbramtn evet evet gerçekten çok zormuş şuan yatak döşek yatıyorum hastayım ama onu düşünüyorum o iyi olsun yeter diyorım bide bunun doğum sonrası var ve ömür boyu onu koruma isteği ☺️☺️
elfkbramtn Balkaymak61 aynen öyle çok geçmiş olsun biranönce iyleşöeye bak yanında kimse yok mu sana bakacak 😔
Balkaymak61 elfkbramtn var annem kayınvalidem burda yatıyorum birşey yapmıyorum ☺️ Herkes seferber oldu iyileştirecekler beni ☺️