Zeynpatak Ftmpcl aynen oyle canim eskiden daha mi kolaymis yoksa biz mi korkuyorz bilmiyorum ama secim yaomak zor tabi . En iyisi 3 bucuk civarini gecmesin bebisler de rahat dogurabilelim 😅😅
Heisenberg Ftmpcl Dünya sağlık örgütüne göre bu sınır 4500 gram. Ülkemizde doktora ve hastanın fikrine göre değişebiliyor bazı doktorlar 3500 gram ve üzerini bile riske atmıyorlar.
Ftmpcl Pnrvlkn zaman hemen geciyor canim ya.ama inan anlatildigi gibi korkulacak birsey yokmus muayene de baslamasi ile bitmesi ayni gibi.cok uzun surmuyor
Mayasey Ftmpcl ben 6 kilo bebek doğuran duydum. Tabi eskilerde 😂 şimdi 4 ün üzerindeyse genelde sezeryan ama 4ün üstü normal doğuran da var o biraz doktora bağlı
Ftmpcl Mayasey eskiler saglam insanlarmisya. Simdiki bizlerle kiyaslayinca.ben kendimden cok bebegi dusunuyorum.ona bisey olmasin allah korusun
Pelinnaz Bahar54 dün çatı mauyenesi esnasında nişanım geldi. Nst çekip eve gönderdiler suyun gelirse yada kanama olursa gel dediler. Bazısında hemen sancısı oluyor nisanından sonra bende herzamanki az az arada gelen şancı var. Daha bişey yok
Bahar54 Pelinnaz benim de çatı muayenesinde gelmişti nişanım ona rağmen 3 gün sonra doğum yaptım o da sunı sancıyla oldu. Bekleseydim daha uzun sürerdi sanırım.
Ftmpcl Pelinnaz oyy canim masallah,ben de ne nisan var ne de suyum geldi.bende oyle beklemedeyim Son 9 gunum ama zaman azaldikca stresimde artiyor
Elifee Ftmpcl benim doktorum 4500 A kadar normal doğurabilirsin demişti 4500 dan sonra özellikle ilk Doğumda sezaryana alıyorlarmış ideal bebek kilosunu soruyorsan oda 3500 3900 iyi demişti doktor
Elifee Yusbur canım 3900 bence normal bir kilo belki doktoru kolaya kaçmıştır yada catısı Dardır çok çünkü 4200 le normal doğurdu arkadasım
Duygu85 Ftmpcl oğlumu 4 kilo doğurdum oda doguramadım vakumla alındı son anda canım kilolu olma durumu var ise asla riske atma derim
Ftmpcl Duygu85 aynen canim bebege birsey olsun istemiyorum.kendimi dusundugumden degil yani de..bakalim artik
Duygu85 Ftmpcl öyle canım annenin en fazla dikiş çok oluyor Oda zamanla geçiyor zaten hersey bebekler için Allah hepimize sağlıkla kavuştursun inşallahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zeynpatak Ftmpcl bi sorun cikmazsa normal istiyorum canim ama kendime de guvenemiyprum bilmiyorum artik en sagliklisi nasilsi bebek icin oyle olur insallah