Ftmpcl Kızlar günaydın, Sizce normal doğum için bebeğin kilosunun en fazla ne kadar olması gerekiyor. Normal doğum yapanlar,kaç kilo doğurdunuz beyaaaa 😁
Yade Ftmpcl o kişinin ağrı eşiğine çatı darlığına ve çoğu doktordan doktora farklılık gösterebiliyor canım kimi doktor sen yaparsın deyip 4.5 kiloluk bebği normal yaptırabiliyor kimi sen yapamazsın deyip 3.5 kiloluğu bile sezaryene alıyor 🤷🏻♀️
Bahar54 Ftmpcl doktorum en kolay 2,5-3,5 arasıdır demişti ama ben 4,5 kg bebeği bile normal doğurtan doktor gördüm. Benim oğlum 3 kg doğdu normal doğumla.
Yusbur Ftmpcl bencede fazla benim arkadaşıma normal doğum dediler bebeğin kilosu 3900 dü kilolu olduğu için son anda sezaryenle aldılar
Ftmpcl Yusbur benimde durum ayni canim ondan merak ettim.doktorum 3.850 den sonrasini normal alamam dedi.catimda pek musait degilmis,bebegi cok yormamak lazim dedi
Elifee Yusbur canım 3900 bence normal bir kilo belki doktoru kolaya kaçmıştır yada catısı Dardır çok çünkü 4200 le normal doğurdu arkadasım
Ftmpcl Yasemincifci hey masallah dogurduysa helal olsun,saglikla buyusun.benim de 4 kiloya yaklasiyor bebegim doktor normal yapamam dedi.yoksa normal istiyordum.catimda pek musait degolmis
Esra___ Ftmpcl Cnmm benim bebeğim 3330 gram doğdu normal olarak doktorum normal Doğum için en ideal bebek kilosu ne zayıf ne iri demişti
Bulut74 Ftmpcl 3650 52 cm doğurdum 3,5 sene önce, ultrason daki kilo uyuşmuyor bazen en son 3950 doğurmazsın dedi doğururum dedim doğurdum 3650 🤗😌
Mimi Nasıl bişeymiş bu çatı ben ilk bebeğimi 17 yasında doğum yaptım 3,800 gr cokda zor oldu ama dr hiç bir zaman catın dar sezeryan demedi
Pelinnaz Bahar54 dün çatı mauyenesi esnasında nişanım geldi. Nst çekip eve gönderdiler suyun gelirse yada kanama olursa gel dediler. Bazısında hemen sancısı oluyor nisanından sonra bende herzamanki az az arada gelen şancı var. Daha bişey yok
Zeynpatak Ftmpcl annem 4 kg olan beni normal dogurmus hem de bikez bile doktora gtmeden ama ben 2300 olan bebegi 33.haftada nasil dogurcam diye simdiden kara kara dusunuyorum bazi doktorlar sezeryan yanlisi doguramazsin deyip sezeryana aliyor bazilari da normal dogumu tesvik ediyor . Ben bebek kilolu olur doguramam diye cok korkuyorm sahsen
Ftmpcl Zeynpatak canim annem de bizi zamaninda evde dogurmus hem de hic kesigi,yirtigi olmadan.ben de normal cok istiyorum,ama bebege de zarar vermek istemiyorum.ne zormus yahu secim yapmak 😒
Zeynpatak Ftmpcl aynen oyle canim eskiden daha mi kolaymis yoksa biz mi korkuyorz bilmiyorum ama secim yaomak zor tabi . En iyisi 3 bucuk civarini gecmesin bebisler de rahat dogurabilelim 😅😅