Izmirliii tubasd 20.hafta demişlerdi ama eşim askere gidicek geldiğinde 23 haftalık olucak onunda görmesini istiyorum biraz geç olsa sıkıntı olur mu acaba
Elifdikel Zelisgokhan prensesimle 16+6 olduk bugün bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Deletedmom123 Mia35 evet yavaş yavaş başladım canım son aylar hiç geçmezmiş daha yyarısındayız canım 🥰
tubasd Deletedmom123 moral bozma canim havalar biraz daha isininca yuruyse baslarsin ozaman kilo alimida yavaslar inşaallah
Tugcesmsk Bugun tam 18+1 olduk oğlumla. Diyetisyenim ben sanırım meslek geregı ilk 3 ay kılo almadan geçirmeyi niyetlendim öyle d e oldu kusmamıs olmama ragmen kılo almadan geçti. şimdi ise 1.5 kilo aldım sadece ☺️ esası bundan sonraaa
tubasd merve1777 Tugcesmsk maşaallah çok güzel tebrikler alanlarada maşaallah almayanlarada ne olursa olsun moral bozmak yok 😊 herkes bebegini saglik ve hayırla kucagina alir inşaallah 😍
Ipek34 Tugcesmsk merhaba allah sağlıkla geçirmeyi nasip etsin ben 18+0 im çok yakınız. Benim hiç bulantim olmadı 57 ydim en başta. Şimdi 59.5 60 gibi çıkıyorum. Sizce çok mu
Tugcesmsk Ipek34 boyunuz kaç? 160 ve uzerı ıse normal. Amam155 ve altı ıse biraz fazla gibi gözüküyor ☺️