songul123 28 haftaligim ve artık elim ayağım yüzüm ödem toplamaya başladı tuzluda yemiyorum bi oneriniz varmı 3 buçuk litre su içiyorum hergun ama banamisin demiyor şiştim iyice çok üzülüyorum fazla ödem normal doğumu engelleyebiliyormuş 😔
Yasemincifci songul123 tuzdan hamur işinden uzak dur canım normal beyaz ekmek değişde tam buğday ekmeği ye
DeryaZ songul123 canım senin haftandayken ödemim başladı 35.hadtamdayım hala şişiyorum ellerim ayaklarım sanki benim değil,günde 5lt su içiyorum ama yok yok yok dediğin gibi tuzluda yemiyorum artık doğumdan sonra düzelicek diye avutuyorum kendimi🙈
songul123 DeryaZ beslenmemede çok dikkat ediyorum yoğurtla sütle besleniyorum tuz kullanmıyorum suda içiyorum yürüyüşte yapıyorum aynı devam sisiyorum😭😭
nurcakir58 songul123 vucuttan kaynaklaniyo sukur 32deyim su iciyorum bi ellerimde az ayaklarimda var tuzluda yiyorum sahsen
[silindi] songul123 bende öyleyim çok üzülüyorum bende ama bi çözüm bulamadım. 😔 32+3 haftalık gebeyim 53 kiloyla hamile kaldım suan 75 kiloyum ama kimse 75 gibi görmüyor beni çok ödemim var şişlik olduğu için doğumdan sonra kolay gidicekmiş kilolar. Ayrca Albümin diye bi test var ona baktırdın mı ? Kan tahlili yani?
songul123 [silindi] bende 58 le başladım 68 kiloyum şuan ama siskinliklerim zorluyor beni herşeyi normal dedi geçen gün gittim doktora proteyin ağırlıklı beslen dedi sadece
[silindi] songul123 sebzede tüketmelisin ben acıkcası ödemler için sebzeye çok yüklendim tabi ette yedim o sırada ama mesela tuzsuz 1 hafta sebze dene o hafta şişlerin iniyor ama sanırım vücut yapısıyla alakalı her şekilde şişiyoruz yani sonrasında