FeriDEniz HalisEbruoban evet doktorun fetal DNA testi dediği testte anneden kan alınıp yurt dışına gönderiliyormuş. iki hafta sonra sonuçlar çıkıyormuş.
HalisEbruoban FeriDEniz evet inşallah temiz cıkar sonucların kendını uzme bebegını düsün içini ferah tut kotü düsünme inşallah ıyı haberlerını alırsın
Emnemrahf FeriDEniz sen dik dur ki bebeginde tutunsun hayataa minicik su damlsından atan bir kalp bebek yaratan Allah neler verir neler gün doğmadan neşer dogar sen içini ferah tut üzme kendini iyi olcak de bana doktorun biri heyete gir aldırma kararı verirler dedi kendi doktorum rahatlattı beni 25. Haftada ciger geliştirici vurur 29 da alırız suyun tamamen biterse küvezde yaşar ömrü varsa dedi beklemekten baska birşey gelmiyor şimdilik sabr ve dua
FeriDEniz Kcvelek moral oldu yazdığınız. Çok geçmiş olsun size de. Bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah. Doktorum beni bir hafta sonrası için tekrar kontrole çağırdı. Durabilir de bu genişleme, takip edeceğiz dedi. İnşallah bizimki de normale döner. Tek dileğim bu...
FeriDEniz Emnemrahf öyle yapmaya çalışıyorum ben de. Dua etmekten ve beklemekten başka çare yok. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın. Upuzun, Sağlıklı bi ömrü olsun inşallah.
FeriDEniz [bilinmeyen] merhabalar. Biz de İzmirliniz normalde, görev dolayısıyla Afyon’da yaşıyoruz. Detaylı ultrason 20. Haftadan önce yapılıyor mu ki hiç bilgim yok o konuda. perinatologa gitmek daha mı iyidir ayrıntı açısından?
ZuhalDurmus FeriDEniz detaylıyı zaten perinotolog yapabilir sadece ve 18 haftadan itibaren yapılabilir.
Miracle FeriDEniz Benimde birinci testim pozitif cikmisti genetik danismanina yonlendirdi dokturum genetik danismani ambiyosentez yada fetal dna testi yapilmasi gerektigini soyledi ben ambiyosentezin riskleri oldugu icin fetal dna yaptirdim 10 gun sonra sonuclarini aldik cok sukur sonuclarim temiz cikti. Sizde icinizi ferah tutun Allahin izniyle birsey olmaz
FeriDEniz Miracle biz de düşük Riski be Bebeğin zarar görebilme ihtimalinden dolayı amniyosentez yerine yarın fetal DNA testini yaptıracağız. Testi yaptırdıktan sonucu alana kadarki süreyi nasıl geçireceğim bilmiyorum. Olumlu ve iç rahatlatıcı sonuç aldığın için senin adına çok sevindim. İnşallah biz de iyi sonuçlar alırız. 🙏
FeriDEniz [bilinmeyen] verdiğin bilgiler için ve ilgin için çok teşekkür ederim. Sen de çok güleryüzlü ve yardımsever bir annesin belli ki. İnşallah Sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza. 🙏
LeylaGlayKk FeriDEniz hiç üzülmeyin bende fetal dna testi yaptırdım hem kan alıyolar sadece bebek için bi riski yok hemde 15günde geliyor sonuç benim kanım yetersiz olduğu söylendiği için testi verdikten 15 gün sonra haber geldi tekrar kan verdik o da 15 gün sonra çıktı toplamda 1 ayı buldu. Ama çok şükür düşük risk geldi.İnşaallah sizinde sonuçlarınız iyi gelir insanın içine kurt düştü mü sonuçlanana kadar rahat etmiyor ama gerçekten kalbinizi ferah tutun sonuç iyi gelecektir Allahın izniyle
ZuhalDurmus FeriDEniz canım fetal dna en güzeli ver kan 15 güne sonuç gelsin. Rabbim güzel haberler almanı sağlasın inşallah.
Ruyaa Nifty test yaptır canım eger maddı durumun varsa 🙏🏻 Ben yaptırdım dun geldı sonucum temız cok sukur dılerım saglıkla alırsın evladını kucagına
FeriDEniz Ruyaa nifty test dediğin fetal DNA test ile aynı şey sanırım. Evet durumumuz elverişli çok şükür, yarın yaptıracağız. Hayırlı haberler almanıza çok sevindim, inşallah biz de alırız bebeğimizin sağlıklı olduğuna dair sonucu. 🙏
Snglbrkecrn FeriDEniz canım hiç sorma ben yeni kendime geldim çok ağladım 😓seni çok iyi anlıyorum şuan 24 haftayiz her gittiğim doktor sıvı aldirman şart dediler ben bebeğimi riske atmak istemedim rabbim bilir içini ferah tut bol dua et inşallah sağ salim sağlıklı bı sekilde hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız👶 🙏🙏
3Cocuklu FeriDEniz merhaba forum u uzun zamandır takip ediyorum ama senin başlığını görünce kendi yaşadığımı sana anlatmak için bugün kayıt oldum Oğlum 5 yaşında ayrıntılı ultrason da 22 hastalıkken sol böbrek genişlemesi olduğu ve bunun down sendrom belirtisi olabileceği söylendi tabi her anne gibi çok üzüldüm ne yapacağımızı şaşırdık Doktor istersen hamileliği sonlandırabiliriz test sonucuna göre dedi Ama ben sonuç ne olursa olsun benim çocuğum razıyım nasıl gelirse başımın üstünde yeri var dedim testi yaptırmadım. Doğuma kadar genişleme son limite ulaştı artık doktor kesin öyledir gibi bakıyordu olaya ama çok şükür ki Doğum dan sonra öyle olmadığı sadece benim muzur oğlumun anne karnında çişini tutmasından dolayı böyle olduğu anlaşıldı Gayet sağlıklı dediğim gibi 5 yaşında ve hala çişini çok tutar🙈😀 Umarım ki bu seninde ve bu durumda olan herkeste sadece ufak üzüntüyle kalır herşey normal gelişir bebeklerini sağlıkla kucağına alır🙏🏼
FeriDEniz 3Cocuklu kayıt vesileniz olmuşum farkında olmadan, aramıza hoşgeldiniz. yazdıklarınızı okuyunca kendimi bir nebze de olsa daha iyi hissettim. İnşallah biz de ileride sizin gibi iyi şeyler yaşarız ve bu olumsuz duyguların hepsini geride bırakırız... rabbim yavrunuzu size bağışlasın.
Liloy26 3Cocuklu merhaba, böbrek genişlemesi ile birlikte kalpte parlaklıkta izlendi mi sizde? Yarın amniyo senteze gireceğim. Cevap verirseniz çok sevinirim.