defnekrmn Esraaris 4 Ay 26 günlüksün canım https://i.hizliresim.com/P1jjaN.png Buradan detaylı bilgi edinebilirsin
Hulyarsln Esraaris dört gün sonra tam beş aylık olacaksınız altı aya devam edecek diye öyle demiş olabilir ama mümkün. Değil altı aylık denilmesi 😳
N_e_s_e Esraaris aynen besıncı ayı bitirmişsin 6 ay bi haftalıksın onlar herhalde dollenmeden itibaren saydılar
Ysmnkrcy 21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz. 21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz 22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz. 23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz. 24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz. 25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz. 25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
Dondu01 N_e_s_e neden 20 hafta yolun yarısı oluyor peki. sen 17+5 de yolun yarısını bayagı geçmiş oluyorsun dedigine göre .. ortalama 40 hafta da dogmuyormu bebek bunun yarısı 20 degilmi..sen 35 de falanmı doguracaksın anlamadım
Burcak61 Akman19 bir ay 30 gündür hafta olarak hesaplandığında gün kaybı olur 28 çeken tek ay şubattır normalde bir ay 30 gündür
Minikkalbimm Canım biz yanlış hesapliyoruz bence bende 21+3 gunluktum salı günü kontrolmuz vardı ben beşinci ayı o gün bitiriyorum diye hesaplamistim doktor beş buçuk aylık dedi
N_e_s_e Betyil nasıl sallamış ya 6 kere 4 24 altı bitmiş yediden gün alıyorsun nasıl sallıyor burası çok komik ya doktor dolu yeminle 😂😂😂
N_e_s_e Dondu01 yoo yanlış değil sız ayı 30 günden sayıyorsunuz galiba hamilelik haftalarla sayılır gunlerle değil 5ncı ayın 2 haftasını doldurdum telefonumdakı uygulamada bunu diyor neresi yanlış