kelebek12345 Bekarken kiloluydum evlendm tiroidim cıkdı kendligmden kilo verdm ve hamile kalamadm. Adetlerm 28 gndü son 3 aydr 30 güne uzadı kilo alımım yok klomen femwra catlama iğnesi asılama hersey denedk tahliller temz ckdı. Hormonlarmda bsey ckmıyor sadece ultrasnda sag yumırtalk polstk over görnmlü ckıyor bana ne pco sn diyolar ne deglsn diyolar 2 senedr bnde napacagmı sasrdm vaala
Kadriye42 kelebek12345 canim kac doktora gittiysem pco demişti ankaradaki doktor kontorl etti bana gün verdi ve histereskopi denilen anestezi altında rahim içine kamera ile bakıyorlar ve müdahale edilmesi gereken kistlere vs müdahale ediyor benim bebeğin yerleşeceği yerde yağ bezesi gibi bisi var mis onu kesmiş almış felan... hic bi sorunun yok gibi rahim icinde gorulmeyen bi sikinti olabilir histeraskopi yapılması gerekir
BurcuSelimakmak TunarinAnnesi canım goolden baktım bu ay adet 24 Nisa’n gözüküyor inşahllah olmam diye düşünüyorum 🤔 gene haber verim
BurcuSelimakmak TunarinAnnesi Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 05 Nisan 2019 - 15 Nisan 2019 günleri arasında Tahmini Yumurtlama Tarihi: 10 Nisan 2019, Çarşamba Sonraki Adet Tarihi: 24 Nisan 2019, Çarşamba .. bak canım direk böyle çıktı
Ozgur94 Canım bende yaklaşık 7 senedir polikistik var geçen sene evlendim hemen çocuk istemediğim için doktorum hem korunmam için hem de kistleri temizlemek için doğum komtrol hapı verdi şubat ayında hapı kullanmayı bıraktım çocuk istediğim için ve ertesi hafta hamile kalmışım şuan 6+6 hamileyim stres yapma en büyük etken stres çünkü
TunarinAnnesi Ozgur94 Sağ salim Kucağina al İnşAllah bende rejime giricem artik net bir şekilde kararliyim 🙏
Ozgur94 TunarinAnnesi amin canım allah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah bide sana tavsiye yapabiliyorsanız spor yap yumurtalıkları çalıştırıyor
Mnreyaren TunarinAnnesi 2017 eylülde evlendim. Bekarligimdan beri adetim düzensizdi. Aylik periyotlarim 35-40 gun arasindaydi. Evlenmeden önce gelinlik uğruna bi 20 kg verdim onun cok faydasını gördüm adetlerim duzene girmişti. Ama evlendikten sonra kilo aldim tabi gene😏 1 ay 15 gn gecikmem oldu dr a gittim. Yumurtaliklarimin polikistik olduğunu korunmamam gerektigini söyledi. Duphaston ilaca baslayalim her ay adetinin 16.günü kullanmaya başla dedi. 6 ay olmazsa gel dedi. 5 ay kullandim ilacı 6.aya dönecekken gebe kaldim. Cok sukur 31 haftalık olduk 💙 sana tavsiyem cok kafana takma. Kiloluysan eger vermeye çalış. Bir de her ay yumurtlama tarihlerini mutlaka degerlendir. Rabbim nasip etsin inşllah🙇♂️
o6__8o TunarinAnnesi banada tani konuldu polikistk over dye.10 ay ilac tedavisi gordum dpgum kpntrol hapi kullandim diane 35 ..doktorum yumurtaliklarimi destekledigini soyledi ilerde gebelik icin bi problem yaratmiscagini soyledi.evlendim 1 ay daha kullandim ve biraktim.ilk adetimi tam gununde ilacsiz gordum ve ikinci adetim geldiginde hamile oldgmu ogrendim.suan 20+2 olduk :))
TunarinAnnesi BurcuSelimakmak Pvulasyon testi al 20sinden başla hergün yap yap pozitifi yakalandığım gün ve ondan 2gün sonra düzenli ilişkide olun hergün bi dahaki adetin olana kadar İnşAllah faydasini görürsün 🙏❤️
BurcuSelimakmak TunarinAnnesi canım aldım ondan ben eczane almıyorum testleri n11magazasından alıyorum ve cok uygun bugun ikitane ovolosyon testi sipariş verdim birde normal gebelik testi verdim 10 adet var içlerinde bakalım 3&4 gün içinde elimizde olucak