TunarinAnnesi Ysn gitdi canım onda herşey 👍sadece bende bi tek proloktin biraz yüksek geriye kalan her şey güzel adetim düzenli tüpler açik hormanlar qayet 👍
Ysn TunarinAnnesi ben evlendigim 3.ayinda gebe kaldim düşürdüm dusuktan 3 .ay sonra yine gebe kaldim 27 haftalik kaybettim sonra tup bebek istedim olmucak korkusu sardi beni pko goruntusune sahiptim ya ama o kadar cok kafama taktim ki tup bebekle bile 2 kere de olmadi artik yeter vazgectim dedim kafama takmadim oldu stres direk etkiliyor kendi gebe kaldigim aylar hic stres yapmamıştım ve kisa sürede kaldim ama stresle tup bebekte bile kalamadim
TunarinAnnesi Ysn İnşAllah bende psikolojik yardım istiyordum gerçekten ağlamaktdan deliricek durumdayım şuanlar
Arsmngmz TunarinAnnesi sağ ve sol iki tarafımda 4,5 cm çikolata kistim vardı hatta 8 ay ilaç tedavisi görmeme ragmen cok küçülmemisti 4 doktora gittiim özellere dünya para verdim hiç biri 1 sene olmaz dedi yıkıldım ağladım yunurtalıklarını dolduralım diyen bile oldu sen düşün ama inancımı kaybetmedim hatta bin şükür bi kaç ay içinde kendiliğinden kaldım dmem oki stres yapma ben allaha bırakmıstım ve çok şükür oda verdi doktor bile sasırdı düşün 😇 pko daha kolay birahatsızlık o yüzden korkma çevremde dünya insan var pkolu evlenenlerin bebeği yasına girecek nerdeyse 🤗🤗
TunarinAnnesi Arsmngmz Allah razı olsun canım Psikolojik tedavi düşünorum çünki ruhen çöktüm bu aralar belkide o yüzden olmadi İnşAllah oldu haberini paylaşirim sizlerle birgün
Arsmngmz TunarinAnnesi kendini o kadar harab edicek bi durumun yok bence pkodur çikolata kistidir miyomdur normal kisttir artık herkeste var doktorlara güvenme onlarda bişey bilmiyo herşey allahtan biliyosun ilk önce inancını kaybetme ve akısına bırakkk rabbim vericektir yumurtan orda rahmin orda sen stres yaptıkca olmaz ama haberin olsun kendini rahatlat lütfen ben inanıyorummmmm bebişinin olacağına sadece rahatla 🙏🏻🙏🏻
Minikkizim Ilk adet oldugumda 13 yasındaydım. Bır kere oldum ve 6 ay boyunca olmadm doktorw gttgmde hormon testı yapıldı ve hormon bozuklugu cıktı yıllarca lıse son sınıfa kadar adet duzensızlıgım nedenıyle ılac ıcmeynce olamıyordum ve ılac kullandım daha sonra ılacı kestı dıktor ve genetık olabılcegnı bu yaslarda olacagını faşan soyledı. Ilacı bıraktıktan sonra oncelerı 2 ayda bır adet gormeye basladım daha sonra 40 gunde . Evlendım bır sene cocuk ıstemedım korunduk daha sonra denedık fakat olmadı doktora genel kknt ıcın gıttım polıkıstık over oldugunu ve hormkn testı yapmamız gerektıgını soyledı testı yaptırdım. Herhangı bır sorun olmadıgını bır ay denemıssın daha bunun suresı 1 sene. 1 sene ıcınde olmazsa tedavı olmam gerektıgını soyledı ve hıc bır ılac kullanmadm. 2 ay sınra hamıle oldugumu ogrendım canım.
Arsmngmz TunarinAnnesi Hadi bakalım canım onun zamanı vakti vardır sen kendini bırak güzel haberlerini alıcam ben insallahhh🙏🏻😍
Deren Arsmngmz Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım 6 senelik evliyim tedaviyle hamile kaldım ama 5 aylıkken erken doğum nedeniyle kaybettim çok zor günler geçirdim ölümden döndüm hamile kalabilmek için ama Rabbim bu kadarını nasip etti şimdi de herşeyi oluruna bıraktım evde bitkisel tedaviler uyguluyorum incir havuç kürü var onu bir dene istersen ben bu ay başladım inşallah Rabbim yüzümü güldürür
Sdt TunarinAnnesi canım evlenmeden önce öğrendim polikistik olduğumu ve gittiğim doktorlar kilo vermemi söyledi ki afaki kilolu da değildim eşim istemediği için denemiyorduk ve bu yüzden bi tedavi içine de giremedim. Ama çok korkuyordum hep dua ediyordum çok istediğim için en çok istediğimle sınanmayım diye. Polikistikten dolayı insülin direnci oluştu şeker hapı kullanmaya başladım ve 18 kg verdim. Ve ona rağmen doğru düzgün adet olmazken hamile kaldım. Allah nasip edince oluyor buna gerçekten inanmak lazım ama kesinlikle polikistik beyni de etkileyen bi durum düşünmeyeceksin çocuğa ne kadar yoğunlaşırsan o kadar geri tepiyor
Sdt TunarinAnnesi Meryem ana otu var istersen internetten bi araştır onu dene. Ben hamile kaldığım ay denemiştim ama gerçekten inanarak ☺️
Deren TunarinAnnesi Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım 6 senelik evliyim tedaviyle hamile kaldım ama 5 aylıkken erken doğum nedeniyle kaybettim çok zor günler geçirdim ölümden döndüm hamile kalabilmek için ama Rabbim bu kadarını nasip etti şimdi de herşeyi oluruna bıraktım evde bitkisel tedaviler uyguluyorum incir havuç kürü var onu bir dene istersen ben bu ay başladım inşallah Rabbim yüzümü güldürür
BurcuSelimakmak Slm anneler bende polikistik over var bende bebek tedavisi basladık 1şubat cuma günü çatlatma ignesi yaptık ama malesef tutmadı sonra keçiboynuzu yemeye basladım sonra keçiboynuzu pekmezi aldık eşimle birlikte kulanıyoruz birde hanımlar benim çatlatma ignesiden sonra adet düzeldi bende cok geç oluyordum adetlerim cok şükür 🙏🏻 adet 28 gün sürüyor .. birde hanımlar kasık cekirdirmeye gitim kasıklarım baya bir düşükmüş inşahllah bu ay hamilelik haberini alırız inşahllah adet olmam .. rabbim herkese nasip etsin bebek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnn 🤲🤲🤲🤲🤲🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Bugün bol bol dua etim herkese kim bebek sahibi olmak isteyene allah bizleride güldürsün inşahllah 🤲🙏🏻... BU ARADA ANNELER COK UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN
TunarinAnnesi BurcuSelimakmak Canım Google de Yumurtlama gününü hesapla yaz onla hareket et günlerini değerlendir İnşAllah hamişe kalirsin 🙏
DuyguDuman TunarinAnnesi takmamak, eğer fazla kilon varsa vermek ve doğru tedavi. Doktorum bana folik asit vermişti
Yasemincifci TunarinAnnesi bende polikistik overdim doktor bana dediki senn yumurtalıkların gelişmemiş olması gerekenden küçük dedi hamile kalman zor dedi adetlerim düzensizdi 6 ay adet olmadığımı biliyrm doktora gidydm doğum kontrol hapı veriyodu ilaç beni ishal yapıyodu ilacı bırakınca yine aynısı kist oluşuyodu ve adet olamydm 😔 evlendim yine aynı şekilde adet oluncada kolay olunmuyoya ilk gün iyi gecerdi ikinci gün elim ayağım boşalırdı terin içinde kalırdım kusardım ishal olurdum bide sancım olurdu acike gidip iğne yemeden iyi olmazdm 😣 cok zordu o günler daha sonra saraçoğlunu keşfettim mailden iletişime geçtim o ne dediyse yaptım ve ben 6 ay adet olmayan ben 27 günde bir adet oldum 🥰 sancılarım oluyodu ama kusma yok ishal yok acile gitmek yok mis mis normale döndüm ve sonra hamile kaldım allah razı olsun saraçoğlundan❤️
BurcuSelimakmak TunarinAnnesi canım goolden baktım bu ay adet 24 Nisa’n gözüküyor inşahllah olmam diye düşünüyorum 🤔 gene haber verim
BurcuSelimakmak TunarinAnnesi Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 05 Nisan 2019 - 15 Nisan 2019 günleri arasında Tahmini Yumurtlama Tarihi: 10 Nisan 2019, Çarşamba Sonraki Adet Tarihi: 24 Nisan 2019, Çarşamba .. bak canım direk böyle çıktı