Babyinlove Sonay hahahah benimkide tamamen eşime benziyordu eski ultrason resimlerinde şimdide ne ona ne bana benziyor kocaman burnu vardı 😅
Tbrk 24 haftama kadar rrnkli ultrosonu olan doktora gidiyordum. Cok tatli surati vardi masallah. Ama smdi cok merak ediyorum, dogana kdrda goremicem renkli. Supriz olcakkk🤗
burcuali38 Babyinlove bizde de öyle derler burnunu sık küçülsün yanağına çök gamze olsun diye ama biz ablamın çocuğun da denedik yanağına o kadar bastırdık ama gamze olmadı 😁
Eliftotree Babyinlove ya bende okadar merak ediyorum ki üç gün önce kontrolüm vardı yani 25+3 haftalıktım 3d ultrason fotoğrafı verdi doktor dudakları sakalı okadar çok eşime benziyor ki.oğluşumun hatta görümcem sana benzemiyor diye kaç defa söyledi üzülmüyorum tabi ama görümce kaç defa deyince sinirlerim tepeme çıktı bende merak ediyorum.acaba gerçekten aynı resimdeki gibi oluyorlar mi 🤔
Burcuk Babyinlove az kaldı sorunlar arttı maalesef.. inşallah bebeklerimiz en doğru zamanda sağlıkla gelir dünyaya
Eliftotree Babyinlove az kalmış canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtulursun inşAllah ☺☺